Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Συγκλονιστικές στιγμές για την Άντζελα Γκερέκου στο πλάι της Μάρως Κοντού - Η αναφορά στον Τόλη Βοσκόπουλο

Η τεχνολογική εξέλιξη μπορεί να γίνει εφαλτήριο προόδου για την χώρα μας

29 Σεπτεμβρίου 2022 13:00
Συγκλονιστικές στιγμές για την Άντζελα Γκερέκου στο πλάι της Μάρως Κοντού - Η αναφορά στον Τόλη Βοσκόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Γκερέκου είχε επιστρέψει πριν από μερικές εβδομάδες στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστεί, «Η γη της ελιάς», έχοντας πάρει τον χρόνο να ηρεμήσει και να πενθήσει το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου.

Εκείνες τις μέρες του περασμένου χειμώνα το καστ βρισκόταν στη Μάνη και σε ένα backstage στιγμιότυπο που δημοσιεύτηκε, βλέπουμε την Άντζελα Γκερέκου να τραγουδά μαζί με τη Μάρω Κοντού το αγαπημένο τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου, «Πριν χαθεί το όνειρό μας».

Η στιγμή που η Άντζελα Γκερέκου τραγουδάει Τόλη Βοσκόπουλο:

Μανούλα ξανά η Άντζελα Γκερέκου: Η κρυφή υιοθεσία παιδιού έναν χρόνο μετά το θάνατο του Βοσκόπουλου

Ο θάνατος του Τόλη Βοσκόπουλου «βύθισε» άπαντες στη θλίψη, με πρώτη την Άντζελα Γκερέκου, που έζησε έναν ανεπανάληπτο έρωτα με το μοναδικό καλλιτέχνη, που «έριχνε τα τσιμέντα» σε κάθε του εμφάνιση, επιχειρώντας με τη Μαρία «βράχο» στο πλευρό της να ορθοποδήσει.

Εσχάτως, όμως, φαίνεται πως η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ αρχίζει να βρίσκει και πάλι το χαμόγελο. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό «Yes Magazine», πήρε την απόφαση ζωή και, αφού έχει σηκωθεί ξανά, θα προχωρήσει σε ένα «βήμα», που ήθελε εδώ και καιρό να πραγματοποιήσει.

Όπως επισημαίνει το ίδιο το περιοδικό, με έναν χρόνο να έχει περάσει από τον χαμό του άνδρα της ζωής της, η Γκερέκου φέρνει και πάλι την χαρά στο σπίτι της, υιοθετώντας ένα παιδί και κάνοντας, έτσι, μια νέα και πολύ αισιόδοξη αρχή.

Η απόφαση ζωής για την υιοθεσία

Μετά από ένα ήσυχο καλοκαίρι, φέρεται να είπε στο περιβάλλον της πως το παιδί αυτό θα της αλλάξει τη ζωή, με τους οικείους της να βλέπουν και πάλι το πρόσωπό της να χαμογελά ολόκληρο. Η ίδια, άλλωστε, δεν είχε κρύψει στο παρελθόν αυτή την επιθυμία και φαίνεται, ότι με τη Μαρία Βοσκοπούλου στο πλευρό της θα καταφέρει να την υλοποιήσει.

Γνωρίζοντας, βέβαια, πως δεν είναι και η πιο εύκολη διαδικασία στην χώρα μας, η Γκερέκου έχει τη σύμφωνη γνώμη όλων, για να προχωρήσει. «Η Μαρία θέλει να βλέπει τη μητέρα της ευτυχισμένη και αυτό δεν το διαπραγματεύεται», ανέφερε σύμφωνα με το «Yes Magazine» πηγή κοντινή στην αγαπημένη καλλιτέχνιδα, που έχει μπροστά της κρίσιμες αποφάσεις να πάρει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share