Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Κόλαση» η Σοφία Χατζηπαντελή στους δρόμους του Παρισιού - Μαγνήτισε τα βλέμματα η κριτής του GNTM με άκρως αποκαλυπτικό look

Δεν πέρασε διόλου απαρατήρητη με την εμφάνισή της

29 Σεπτεμβρίου 2022 10:31
«Κόλαση» η Σοφία Χατζηπαντελή στους δρόμους του Παρισιού - Μαγνήτισε τα βλέμματα η κριτής του GNTM με άκρως αποκαλυπτικό look
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σχεδιαστές, celebrities και άνθρωποι από τον χώρο της μόδας βρίσκονται στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας. Εκεί φυσικά βρίσκεται ήδη και η Σοφία Χατζηπαντελή η οποία έδωσε το «παρών» και στο fashion show του J. P. Gaultier κάνοντας μία άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση.

γντμ-σοφια-χατζηπαντελη-παρισι-29-9

Η guest κριτής του GNTM 5 τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της καθώς επέλεξε για τη βραδιά ένα see – through κόκκινο σύνολο με παντελόνα και τοπ και μία εντυπωσιακή γούνα. Στα στιγμιότυπα που πόσταρε στο Instagram, το fashion icon κρύβει τα επίμαχα σημεία με emoji καρδούλες.

γντμ-σοφια-χατζηπαντελη-παρισι-29-9

γντμ-σοφια-χατζηπαντελη-παρισι-29-9

«Ξιπάζει την ελληνική αισθητική»: Νέα "πυρά" για την Σοφία Χατζηπαντελή

Ο Λάκης Παπαδόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μοιράστηκε τη δική του άποψη για το ριάλιτι μόδας του STAR, ενώ "κάρφωσε" την Σοφία Χατζηπαντελή. Ενώ, μια νέα μεγάλη ανατροπή αναμένεται να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του GNTM 5, με το επεισόδιο της Δευτέρας (3/10) στο Star να έρχεται με μεγάλες εκπλήξεις.

«Είδα το GNTM και υπάρχει μια κομπλεξική τάση των κριτών, να προσπαθήσουν να βρουν άκομψα πράγματα… Να τους πληγώνουν μπροστά σε όλη την Ελλάδα και να τους κάνουν τσίρκο, εγώ θα έφευγα αν ήμουν κορίτσι.

Είναι λυπηρό να πηγαίνουν γυναίκες μεγάλης ηλικίας. Τη Βίκυ Καγιά την αγαπάει ο κόσμος, ο Καράβας είναι ευγενέστατος και ωραίο παιδί. Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν μου αρέσει, είναι σαν να ξιπάζει την ελληνική αισθητική», είπε ο Λάκης Παπαδόπουλος.

Για τη δήλωση του Γιάννη Μπέζου που είπε ότι τα ριάλιτι είναι π@ορνό, ο Λάκης Παπαδόπουλος είπε: «Μερικοί άνθρωποι είναι στριμωγμένοι στον κύκλο τους».

GNTM 5: Τα 8 αμήχανα δευτερόλεπτα που «φουντώνουν» την κόντρα μεταξύ Καγιά και Χατζηπαντελή (video)

Η Σοφία Χατζηπαντελή εξακολουθεί να προκαλεί σχόλια και αντιδράσεις στα social media με τις «εκρήξεις» της αλλά και τις ατάκες της στο ριάλιτι μοντέλων.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: GNTM 5: «Είμαι ή δεν είμαι η πρωταγωνίστρια μη χ@σω;» - "Κλάμα" στο Twitter με Βίκυ Καγιά & Σοφία Χατζηπαντελή!

Στο πλευρό της η Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Σοφρωνίου και ο Γιώργος Καράβας οι οποίοι αναζητούν το επόμενο Top Model της χώρας, ενώ συχνά θα διαφωνήσουν μεταξύ τους, με διαγωνιζόμενες και ατάκες που διχάζουν.

«Είναι μία πραγματικότητα και μία κανονικότητα που φυσικά και πρέπει να προβάλλουμε στην τηλεόραση. Φέραμε το πιο diverse κορίτσι που υπάρχει, πρωταγωνιστεί σε όλη την υφήλιο σε καμπάνιες, τη Σοφία τη Χατζηπαντέλη», δήλωσε πρόσφατα η Βίκυ Καγιά, όσο τα σχόλια στο twitter τη θέλουν σε κόντρα με τη νέα κριτή του GNTM.

Τις τελευταίες μέρες ένα βίντεο μόλις 8 δευτερολέπτων έγινε viral στο instagram, όταν η Βίκυ Καγιά σε μια αντίδραση ενθουσιασμό αγγίζει το χέρι της Σοφίας Χατζηπαντελή, μόνο που η αντίδρασή της δεν είναι η αναμενόμενη.

Ένα παλάτι που... μοιάζει στον χαρακτήρα της: Το σύγχρονο και εκκεντρικό σπίτι της Σοφίας Χατζηπαντελή του GNTM 5

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι σίγουρα το πρόσωπο της σεζόν στο GNTM 5, με την ίδια να τραβά τα βλέμματα πάνω της από την πρώτη στιγμή, που ανακοινώθηκε το όνομά της.

Τόσο η αμεσότητά της και ο τρόπος που αντιμετωπίζει τις διαγωνιζόμενες, όσο και η έντονη κριτική που έχει δεχθεί για την εξωτερική της εμφάνιση, την έχουν φέρει στο προσκήνιο.

Η Σοφία Χατζηπαντελή γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1997 στην Κύπρο όπου και μεγάλωσε και η ηλικία της είναι 25 ετών. Αργότερα μετακόμισε στις ΗΠΑ μαζί με τον πατέρα της και τον αδερφό της, ενώ σπούδασε μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ.

Μπορεί τους τελευταίους μήνες να μετακόμισε στην Ελλάδα για χάρη του GNTM, ωστόσο η βάση της είναι στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, το μοντέλο μένει μόνιμα μαζί με τον... Δείτε περισσότερα στο Tv-24.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share