Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ευθεία επίθεση από την Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Πρέπει να χαλαρώσει λίγο - Ίσως δε μπορεί να το διαχειριστεί...»

Όσα σχολίασε για τη σχέση της Αναστασίας Παντούση με τον Ιωάννη Παπαζήση

29 Σεπτεμβρίου 2022 10:06
Ευθεία επίθεση από την Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Πρέπει να χαλαρώσει λίγο - Ίσως δε μπορεί να το διαχειριστεί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αναστασία Παντούση εμφανίστηκε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μίλησε για την επιστροφή της σειράς, Κόκκινο Ποτάμι, αλλά και για τα δημοσιεύματα, που αφορούν στη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση.

Μετά την προβολή των δηλώσεων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο η Αναστασία Παντούση προσπαθεί να αποφύγει τους δημοσιογράφους, κάθε φορά που την ρωτούν για τα προσωπικά της

«Η Αναστασία Παντούση τι όμορφο κορίτσι, αλλά πρέπει να χαλαρώσει με το προσωπικό της κομμάτι, γιατί το να είσαι μια όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός και ταυτόχρονα να είσαι και ευτυχισμένη στην προσωπική σου ζωή, δεν είναι μεμπτό, ίσως δεν μπορεί να το διαχειριστεί… Ίσως επειδή την συνδέσανε ως την πρώτη σύντροφο του Ιωάννη Παπαζήση μετά τον χωρισμό. Δεν είναι άβολο να το συζητήσει» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Βόμβα» από Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν φαντάζεσαι πώς την αποκαλεί ο Θέμης Σοφός!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους είναι παντρεμένοι εδώ και 11 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί 3 παιδάκια. Παράλληλα, δείτε ποιο είναι το παράπονο της παρουσιάστριας.

Η παρουσιάστρια είχε δώσει στο παρελθόν συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λέει» και είχε αποκαλύψει πώς την αποκαλεί ο σύζυγός της.

«Άντε, να το πω… Πιτίτα με φωνάζει… Είχαμε βρει κάποια στιγμή κάτι παιδικές κασέτες και σε μια από αυτές η μαμά μου με ρωτούσε “πώς σε λένε;”. Εγώ δεν μπορούσα να πω Σταματίνα και έλεγα “Πιτίτα με λένε!”. Έτυχε να το ακούσουμε μαζί με τον Θέμη και από τότε μου έμεινε…», αποκάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια.

Η ίδια είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο People για τον Θέμη Σοφό:

«Υπήρξε φλερτ με την πρώτη ματιά. Μετά συναντηθήκαμε τυχαία ακόμα μία φορά και ακολούθησε το πρώτο μας ραντεβού. Όταν βγήκαμε, μου άρεσε πάρα πολύ, διότι βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέροντα όλα όσα συζητήσαμε. Μάλιστα, θυμάμαι πως είχαμε βγει από τις 9.00 το βράδυ και είχε πάει 2.00 μετά τα μεσάνυχτα χωρίς καν να το καταλάβω. Δεν σταματήσαμε να μιλάμε.

Ήμουν σε μια ηλικία που είχα ζήσει πράγματα και ήξερα τι ήθελα από ένα σύντροφο. Ήμουν κατασταλαγμένη. Γι’ αυτό όλα μεταξύ μας κύλησαν πολύ γρήγορα, αλλά συνάμα πολύ φυσιολογικά και ομαλά. Στους έξι μήνες που ήμασταν μαζί, μου έκανε πρόταση γάμου και άφησα το σπίτι που είχα νοικιάσει για να μείνω μόνη μου. Μάλιστα, ενώ είχα υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια, δεν έμεινα ούτε δέκα μήνες, καθώς μετακόμισα στο σπίτι του Θέμη».

Ζητάει τη συμβουλή του Θέμη για τα επαγγελματικά της: «Επειδή δεν βρίσκεται στο χώρο, έχει πιο καθαρή ματιά. Εξάλλου είναι ένας άνθρωπος που διαθέτει καλά αντανακλαστικά και όποτε συζητήσουμε για τη δουλειά, μου παραθέτει ισχυρά επιχειρήματα και τις περισσότερες φορές ακολουθώ τη συμβουλή του. Βέβαια, ο Θέμης πολλές φορές με παροτρύνει να ρισκάρω, ενώ εγώ είμαι πιο επιφυλακτική».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share