Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο μεγάλος φόβος της Σίας Κοσιώνη: Η αμφιβολία της παρουσιάστριας πριν παντρευτεί τον Κώστα Μπακογιάννη που κόντεψε να στοιχίσει

Πώς κατάφεραν να λύσουν το πρόβλημα;

29 Σεπτεμβρίου 2022 07:54
Ο μεγάλος φόβος της Σίας Κοσιώνη: Η αμφιβολία της παρουσιάστριας πριν παντρευτεί τον Κώστα Μπακογιάννη που κόντεψε να στοιχίσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη ζει εδώ και χρόνια την πλήρη ευτυχία στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη, με το αγαπημένο ζευγάρι να σημειώνει μια επεισοδιακή συνάντηση, προτού φτάσουν μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο ίδιος ο Δήμαρχος Αθηναίων, που προχώρησε και σε μια εξομολόγηση για τη μητέρα του, είχε μιλήσει για την πρώτη γνωριμία με τη δημοσιογράφο, όπου τον έβγαλε στον «αέρα» κατά την προεκλογική του εκστρατεία για το Καρπενήσι και ήταν σκληρή.

Η σκληρή γνωριμία και... η αμφισβήτηση πριν από το γάμο

«Η Σία με περνάει πριονοκορδέλα. Με κόβει φέτες. Έκλεισα το τηλέφωνο και λέω προφανως δεν με συμπαθεί. Μερικά χρόνια αργότερα συναντηθήκαμε, βρήκαμε ο ένας τον άλλον». «Ήμουν σκληρή και ειρωνική. Τόσο που μετά τον πήρα τηλέφωνο να του πω ότι δεν ήταν προσωπικό» σχολίασε η Σία.

«Η δυσκολία είναι ότι ζούμε δημόσιες ζωές. Και οι δύο είμαστε εκτεθειμένοι εξ ανάγκης και εξ επιλογής. Προσπαθούμε να αφήνουμε τις δουλειές μας στην πόρτα. Η Σία ήταν δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πολλά χρόνια πριν από μένα. Πρωθυπουργοί φοβούνται να την αντιμετωπίσουν και αυτό δεν έχει καμία σχέση με μένα» είπε ο σύζυγός της.

«Όταν γνώρισα τον Κώστα και κατάλαβα ότι θα σοβαρέψει προφανώς σκέφτηκα μήπως βλάψει τη δουλειά μου. Τα συμφωνήσαμε όμως, ο καθένας τη δουλειά του, ο καθένας το πιάτο του. Άλλο να μου ζητάει τη γνώμη μου κι εγώ τη δική του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share