Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Ανέβαινα πάνω και "έκλεβα"...»: Σοκ με τον Σάκη Ρουβά

Τι είναι αυτό που αγαπά από μικρό παιδί και το πήρε μαζί του

28 Σεπτεμβρίου 2022 22:13
«Ανέβαινα πάνω και
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις Σέρρες για μια συναυλία βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής ο Σάκης Ρουβάς, πριν όμως πάει εκεί, επισκέφθηκε μαζί με τη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη, την αγαπημένη του Κέρκυρα, εκεί όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε! Επίσης, η Κάτια Ζυγούλη σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, είχε βρεθεί πριν αρκετό καιρό στο πλατό του Πρω1νού και μαζί με τη Φαίη Σκορδά είχαν μιλήσει για τη ζωή της κοντά στον Σάκη Ρουβά.

Ο τραγουδιστής έχει όλες τους τις αναμνήσεις στο νησί και μία από αυτές του ξύπνησε στην τελευταία του επίσκεψη, όταν στον δρόμο είδε ένα καρποφόρο δέντρο, το οποίο λάτρευε από μικρός!

Ο λόγος για την «Τζιντζολιά», όπως τη λένε οι Κερκυραίοι, τη γνωστή σε όλους Τζιτζιφιά, την οποία βρήκε στον δρόμο και την πήρε μαζί του, για να τη φυτέψει στον κήπο του σπιτιού του.

Όπως είπε ο Σάκης Ρουβάς, όταν ήταν μικρός, στο σπίτι της οικογένειας δεν υπήρχε το συγκεκριμένο δέντρο, ωστόσο είχαν οι γείτονες και μάλιστα «ρήμαζε», όπως δήλωσε τις τζίντζολες!

Κόλαφος ο Σάκης Ρουβάς: «Με απειλούσαν, με φυγάδευσαν όταν...»

Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν καλεσμένος πριν λίγο καιρό ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος, μεταξύ άλλων, είχε αποκαλύψει ένα ακραίο περιστατικό σε ένα φεστιβάλ. Με την ευκαιρία δείτε την κίνηση ανθρωπιάς που έκανε ο γνωστός τραγουδιστής.

Μέσα σ’ όλα, ο τραγουδιστής μάς πήγε πίσω στην χρονιά του 1991, σε ένα φεστιβάλ που είχε τραγουδήσει, με τα κορίτσια να τον αποθεώνουν και τα αγόρια να του πετάνε πέτρες.

Σάκης Ρουβάς

«Άρχισαν κάποια αγόρια να τα παίρνουν στο κρανίο και να πετάνε πέτρες. Οι λίγες πέτρες έγιναν πετροπόλεμος και κάποια στιγμή ανέβηκαν και πάνω στη σκηνή. Έσπασαν ότι βρήκαν πάνω στη σκηνή, εμένα με φυγάδευσαν κάποιοι αστυνομικοί και σωματοφύλακες, οπότε διαλύθηκε το φεστιβάλ γιατί τα σπάσανε όλα», είπε αρχικά ο Σάκης Ρουβάς.

Στην συνέχεια ο ίδιος πρόσθεσε ότι «την επόμενη εβδομάδα έπρεπε να πάω στο Μοσχάτο σε άλλο αντίστοιχο φεστιβάλ και μου έστειλαν μήνυμα ότι “αν έρθεις στο Μοσχάτο, σε περιμένουμε με νεράντζια και ξυράφια”».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share