Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σούσουρο με την δημοσίευση της Καίτης Γαρμπή: Η ανάρτηση που μας άφησε "παγωτό"

Η κίνηση της τραγουδίστριας που μας ξάφνιασε ευχάριστα

28 Σεπτεμβρίου 2022 21:10
Σούσουρο με την δημοσίευση της Καίτης Γαρμπή: Η ανάρτηση που μας άφησε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο «Σασμός» είναι μία από τις σειρές που έχουν απασχολήσει όσο λίγες το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, και η Καίτη Γαρμπή φαίνεται να είναι μία από εκείνους που την παρακολουθούν. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για την κρυφή σχέση του Διονύση Σχοινά με την Έλλη Κοκκίνου και ο ρόλος της Άντζελας Δημητρίου.

Μάλιστα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, η Καίτη Γαρμπή ανέβασε ένα βίντεο από μία ζωντανή εμφάνισή της, όπου τραγουδά το «Φως».

Πρόκειται για ένα τραγούδι που δημιουργήθηκε ειδικά για τον «Σασμό» από τους Γιάννη Κότσιρα και Νίκο Τερζή. Η λαϊκή τραγουδίστρια, μοιράστηκε το κλιπ μέσω stories και δεν παρέλειψε να αναφέρει και το όνομα του επίσημου λογαριασμού της σειράς στο Instagram.

Το τραγούδι σε στίχους και ερμηνεία Γιάννη Κότσιρα και σύνθεση Νίκου Τερζή, ακούστηκε για πρώτη φορά στα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου, σε ένα από τα επεισόδια της σειράς.

Δείτε το επίσημο βίντεο κλιπ:

Άρχισε πόλεμος εκατομμυρίων: Στην αντεπίθεση Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς μετά το εξώδικο από το νυχτερινό κέντρο

Ολόκληρος ντόρος έχει επικρατήσει με τον Διονύση Σχοινά μετά την αποχώρησή του από το νυχτερινό κέντρο, στο οποίο ήταν να συνεργαστεί με τον Γιώργο Μαζωνάκη για φέτος, το οποίο μάλιστα έστειλε εξώδικο στον τραγουδιστή, αλλά και στη Καίτη Γαρμπή.

Ο λόγος ήταν γιατί οι δύο καλλιτέχνες ήταν να βρεθούν στη σκηνή από τις 10/9, ωστόσο ο Διονύσης Σχοινάς ενοχλήθηκε με την επίσημη αφίσα των εμφανίσεών τους, καθώς δεν ήταν αυτή που είχε αρχικά συμφωνηθεί κι για αυτό η πρεμιέρα μετατέθηκε για τις 15/9, αλλά δημιουργήθηκαν εκ νέου διαφωνίες στην πρόβα τζενεράλε για τη διάρκεια εμφάνισης των δύο καλλιτεχνών στο πρόγραμμα.

Τελικά, αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Γιώργος Μαζωνάκης να συνεχίσει μόνος του τις εμφανίσεις του και ο Διονύσης Σχοινάς να... διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share