Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022

7 χρόνια "φαγούρα": Γιατί "σκοτώθηκαν" Μάρκος Σεφερλής και Ελένη Μενεγάκη; Ο άγριος καυγάς και τα άγνωστα περιστατικά πίσω από τις κάμερες

Όλο το παρασκήνιο της "σχέσης" τους

28 Σεπτεμβρίου 2022 19:27
7 χρόνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τόσο ο Μάρκος Σεφερλής, όσο και η Ελένη Μενεγάκη αν και προέρχονται από διαφορετικούς χώρους είναι από τα άτομα της ελληνικής showbiz, που έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, τη στιγμή που αναμένει το επόμενο τηλεοπτικό του «βήμα», αναφέρθηκε σε όλους όσους θέλησαν να τον «βομβαρδίσουν» με αφορμή την κωμική σειρά Super Mammy.

Τα άγνωστα περιστατικά με τον Μάρκο Σεφερλή και την Ελένη Μενεγάκη

Ωστόσο, τα δύο πρόσωπα φαίνεται πως στο παρελθόν δεν είχαν επαφές, λόγω παρεξηγήσεων που είχαν δημιουργηθεί μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα οι σχέσεις των δύο προσώπων ψυχράνθηκαν, όταν ο Μάρκος Σεφερλής δεν αποδέχτηκε πρόσκληση στην εκπομπή της παρουσιάστριας, για να πάει σε άλλη ανταγωνιστική εκπομπή.

Μάρκος Σεφερλής και Ελένη Μενεγάκη

Ωστόσο μετά από επτά χρόνια η παρεξήγηση μεταξύ τους φαίνεται πως λύθηκε. Οι δυο τους μάλιστα πριν από δύο χρόνια έκαναν ένα κοινό τηλεοπτικό happening στο κέντρο της Αθήνας.

Την θυμάστε; Αυτή είναι η πρώην γυναίκα του Μάρκου Σεφερλή! Ποια Έλενα Τσαβαλιά;

Δείτε πώς είναι σήμερα η πρώην γυναίκα του Μάρκου Σεφερλή! Εσείς την θυμάστε;

Θυμάστε την Έλσα Μιχαλακοπούλου, που ήταν παντρεμένος ο Μάρκος Σεφερλής πριν από την Έλενα Τσαβαλιά; Δείτε πώς είναι σήμερα…

Η αλήθεια είναι πως μετά από τόσα χρόνια που έχουμε να τη δούμε, είναι σαν να μην έχει περάσει από πάνω της ούτε μία μέρα!

Την θυμάστε; Αυτή είναι η πρώην γυναίκα του Μάρκου Σεφερλή!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share