Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Ξιπάζει την ελληνική αισθητική»: Νέα "πυρά" για την Σοφία Χατζηπαντελή

"Κόλαφος" ο Λάκης Παπαδόπουλος

28 Σεπτεμβρίου 2022 17:56
«Ξιπάζει την ελληνική αισθητική»: Νέα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λάκης Παπαδόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μοιράστηκε τη δική του άποψη για το ριάλιτι μόδας του STAR, ενώ "κάρφωσε" την Σοφία Χατζηπαντελή. Ενώ, μια νέα μεγάλη ανατροπή αναμένεται να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του GNTM 5, με το επεισόδιο της Δευτέρας (3/10) στο Star να έρχεται με μεγάλες εκπλήξεις.

«Είδα το GNTM και υπάρχει μια κομπλεξική τάση των κριτών, να προσπαθήσουν να βρουν άκομψα πράγματα… Να τους πληγώνουν μπροστά σε όλη την Ελλάδα και να τους κάνουν τσίρκο, εγώ θα έφευγα αν ήμουν κορίτσι.

Είναι λυπηρό να πηγαίνουν γυναίκες μεγάλης ηλικίας. Τη Βίκυ Καγιά την αγαπάει ο κόσμος, ο Καράβας είναι ευγενέστατος και ωραίο παιδί. Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν μου αρέσει, είναι σαν να ξιπάζει την ελληνική αισθητική», είπε ο Λάκης Παπαδόπουλος.

Για τη δήλωση του Γιάννη Μπέζου που είπε ότι τα ριάλιτι είναι π@ορνό, ο Λάκης Παπαδόπουλος είπε: «Μερικοί άνθρωποι είναι στριμωγμένοι στον κύκλο τους».

GNTM 5: Τα 8 αμήχανα δευτερόλεπτα που «φουντώνουν» την κόντρα μεταξύ Καγιά και Χατζηπαντελή (video)

Η Σοφία Χατζηπαντελή εξακολουθεί να προκαλεί σχόλια και αντιδράσεις στα social media με τις «εκρήξεις» της αλλά και τις ατάκες της στο ριάλιτι μοντέλων.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: GNTM 5: «Είμαι ή δεν είμαι η πρωταγωνίστρια μη χ@σω;» - "Κλάμα" στο Twitter με Βίκυ Καγιά & Σοφία Χατζηπαντελή!

Στο πλευρό της η Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Σοφρωνίου και ο Γιώργος Καράβας οι οποίοι αναζητούν το επόμενο Top Model της χώρας, ενώ συχνά θα διαφωνήσουν μεταξύ τους, με διαγωνιζόμενες και ατάκες που διχάζουν.

«Είναι μία πραγματικότητα και μία κανονικότητα που φυσικά και πρέπει να προβάλλουμε στην τηλεόραση. Φέραμε το πιο diverse κορίτσι που υπάρχει, πρωταγωνιστεί σε όλη την υφήλιο σε καμπάνιες, τη Σοφία τη Χατζηπαντέλη», δήλωσε πρόσφατα η Βίκυ Καγιά, όσο τα σχόλια στο twitter τη θέλουν σε κόντρα με τη νέα κριτή του GNTM.

Τις τελευταίες μέρες ένα βίντεο μόλις 8 δευτερολέπτων έγινε viral στο instagram, όταν η Βίκυ Καγιά σε μια αντίδραση ενθουσιασμό αγγίζει το χέρι της Σοφίας Χατζηπαντελή, μόνο που η αντίδρασή της δεν είναι η αναμενόμενη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share