Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022

Τότε ήταν 31 τώρα 50, έχει δύο παιδιά, είναι «άλλη»: Η "εξαφάνιση" της Κατερίνας Μουτσάτσου και οι αλλαγές στη ζωή της (photos)

Η αγάπτη της για την Αίγινα

28 Σεπτεμβρίου 2022 16:18
Τότε ήταν 31 τώρα 50, έχει δύο παιδιά, είναι «άλλη»: Η
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Μουτσάτσου ήρθε στην Ελλάδα, με την οικογένειά της και πέρασε ένα ακόμη καλοκαίρι στο αγαπημένο της νησί, την Αίγινα.

Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες από τις οικογενειακές της διακοπές, πάντα με τα παιδιά της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Στο παρελθόν, η ηθοποιός έχει εκφράσει αρκετές φορές την αγάπη που έχει για την Αίγινα, από την οποία έχει τις πιο όμορφες αναμνήσεις των νεανικών της χρόνων.

Η αγάπη της Κατερίνας Μουτσάτσου για την Αίγινα

Όπως είχε υπογραμμίσει στο παρελθόν «η Αίγινα είναι ο κόσμος μου. Η φιστικιά είναι το ιερό μου δέντρο, οι βουτιές από τα βράχια είναι το ζητούμενο μου όταν πάω να κολυμπήσω. Μεγάλωσα με αυτές τις εικόνες και τις μυρωδιές. Όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορώ παρά να συνδέομαι με την Αίγινα, καθαρά οικογενειακά και βέβαια συναισθηματικά».

Όσον αφορά την απόφασή της να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να ζήσει στις ΗΠΑ, η Κατερίνα Μουτσάτσου επεσήμανε «ήταν άμεση η απόφασή μου, αλλά θυμάμαι ότι σε μια συνέντευξη του 2007 έλεγα ότι είμαι διατεθειμένη να κάνω μεγάλες αλλαγές στη ζωή μου, γιατί η ζωή μου είναι πιο πάνω από τη δουλειά μου».

Η Κατερίνα Μουτσάτσου με τα παιδιά της στην Αίγινα

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Moutsatsos (@katmouts)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share