Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022

Καταπέλτης η Ρούλα Κορομηλά με την Κατερίνα Καραβάτου - "Όταν τους φιλοξενούν..."

Κόλαφος!

28 Σεπτεμβρίου 2022 15:55
Καταπέλτης η Ρούλα Κορομηλά με την Κατερίνα Καραβάτου -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες τηλεοπτικές στιγμές της περασμένης σεζόν ήταν όταν φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τι Λες Τώρα" της Κατερίνας Καραβάτου ο παγκόσμιος πρωταθλητής Γιωρίκας Πιλίδης.

Κατα τη διάρκεια της εκπομπής ο πρωταθλητής ξέσπασε σε κλάματα προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του σε μία εκπομπή που όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης βρίσκεται σε ανοιχτή σύγκρουση με την ομοσπονδία του για το γεγονός ότι του απαγορεύει να συμμετάσχει σε παγκόσμια πρωταθλήματα με αστείους οπως υποστηρίζει λόγους υποκύπτοντας δόλο απέναντί του.

Καταπέλτης η Ρούλα Κορομηλά με την Κατερίνα Καραβάτου - 'Όταν τους φιλοξενούν...'

Ο Γιωρίκας Πιλίδης εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και εκ του αποτελέσματος όπως φάνηκε η εκπομπή δημιούργησε περισσότερα προβλήματα στον ίδιο. Με την ευκαιρία, να σας υπενθυμίσουμε το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της Κατερίνας Καραβάτου.

Η Ρούλα Κορομηλά "σταύρωσε" της Κατερίνα Καραβάτου

Η Ρούλα Κορομηλά ήταν καταπέλτης σε ανάρτηση της κατά της εκπομπής θέλοντας και αυτή με τον τρόπο της να στηρίξει τον παγκόσμιο πρωταθλητή

«Νομίζω ότι οι εκπομπές οφείλουν να σέβονται τους παγκόσμιους πρωταθλητές μας όταν τους φιλοξενούν κ να τους προστατεύουν όταν αδικούνται και να μην «στήνουν» δικαστήρια εναντίον τους. Η εικόνα του σπουδαίου αθλητή Γιώργου Πιλιδη να κλαίει ήταν θλιβερή κ δεν του αξίζει».

Θυμηθείτε την τηλεοπτική στιγμή που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Κρατερός Κατσούλης: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο από την Κατερίνα Καραβάτου - «Εγώ είχα πει ότι δεν αντέχω άλλο»

Ο Κρατερός Κατσούλης πριν μερικούς μήνες είχε παραχωρήσει συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και μιλήσει αναφορικά με το διαζύγιο του από την Κατερίνα Καραβάτου. Παράλληλα, δείτε τι έχει συμφωνήσει το ζευγάρι μετά τον χωρισμό.

Ο ο ηθοποιός αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στον χωρισμό του από την παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου και τόνισε πράγματα άγνωστα έως τότε στο κοινό.

«Εμείς λέγαμε με την Κατερίνα πολλές φορές ότι πιο πολύ είμαστε μαζί στην εκπομπή τα πρωινά παρά τις υπόλοιπες ώρες και εγώ είχα πει ότι δεν αντέχω άλλο, γι’ αυτό και δε θα ξανακάνω πρωινό. Το ότι δυο άνθρωποι αποφασίζουν να μην είναι μαζί για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους δεν έχει να κάνει καθόλου με τα παιδιά», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης στον Τάσο Τρύφωνος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share