Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Βόμβα μεγατόνων: Η κρυφή σχέση του Διονύση Σχοινά με την Έλλη Κοκκίνου και ο ρόλος της Άντζελας Δημητρίου

Άγνωστες πτυχές

28 Σεπτεμβρίου 2022 15:22
Βόμβα μεγατόνων: Η κρυφή σχέση του Διονύση Σχοινά με την Έλλη Κοκκίνου και ο ρόλος της Άντζελας Δημητρίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Διονύσης Σχοινάς γεννήθηκε στην Αθήνα στις 6 Οκτωβρίου 1969 και ανήκει στο ζώδιο του ζυγού. Είναι ένας από τους πιο διαχρονικούς και ταλαντούχους τραγουδιστές της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, που αριθμεί πάνω από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο τραγούδι.

Το μοναδικό του rock στυλ και η ιδιαίτερη μπάσα φωνή του είναι αναμφίβολα τα δύο γνωρίσματα που τον διακρίνουν από τραγουδιστές ίδιου ρεπερτορίου και τον καθιστούν ξεχωριστό.

Προσωπική ζωή

Στη δεκαετία του 1990 ο Διονύσης Σχοινάς διατηρούσε σχέση με την τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου. Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997 στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, ο Σχοινάς έκανε δημόσια πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή και παντρεύτηκαν. Με την ευκαιρία, δείτε 5 διάσημες φιλίες της ελληνικής showbiz ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες που κρατάνε στον χρόνο.

Το 1999 απέκτησαν έναν γιο, τον Δημήτρη. Ο Διονύσης Σχοινάς έχει πει για τη γυναίκα της ζωής του: “Η διαφορά ηλικίας εμένα μου έκανε καλό και ωρίμασα περισσότερο, με ανέβασε επίπεδο που είχα μια γυναίκα πιο ώριμη δίπλα μου που στεκόταν γερά στα πόδια της. Η Καίτη ήταν ανώτερη καλλιτεχνικά και οικονομικά από εμένα, αλλά ποτέ δεν με έκανε να νιώσω κατώτερος και ποτέ δεν της το έπαιξα εγώ άντρας. Είναι προς τιμήν της αυτό. Ο Δημήτρης νομίζω ότι είναι ο μικρός μου αδερφός, ποτέ δεν τον αντιμετώπισα σαν γιο μου, πάντα έτσι τον ένιωθα από τότε που ήταν ενάμιση χρόνων και τον καταλάβαινα, γιατί πριν δεν καταλαβαινόμασταν”.

Η παιδική ηλικία και η λατρεία στη μουσική

Ο Διονύσης Σχοινάς έχει πει για την παιδική του ηλικία και την αγάπη του στη μουσική: “Σίγουρα όποιος έβλεπε ένα 5χρονο παιδάκι να τραγουδάει με ένα κουτάλι αντί για μικρόφωνο και να κάνει και κορώνες κρατώντας όσο μπορεί την αναπνοή του, θα έλεγε να τον κάνουν οι γονείς του αμέσως τραγουδιστή … (μαμά Μαίρη).

Γεννημένος στην Αθήνα από τον Δημήτρη και τη Μαίρη, έζησα ζεστά παιδικά χρόνια κάνοντας παρέα με τον μεγάλο μου τον αδερφό, τον Τόλη. Αυτός με μύησε στον κόσμο της μουσικής. Σε εκείνον χρωστάω το ότι ασχολήθηκα να μάθω κιθάρα και να σκεφτώ σοβαρά να σπουδάσω μουσική.

Στα 16 μου γράφτηκα στο κεντρικό ωδείο του Κώστα Κλάβα κάνοντας 3 χρόνια ορθοφωνία, σολφέζ και θεωρία μουσικής. Παράλληλα τραγουδούσα ως το πρωί σε μια ταβέρνα κοντά στο σπίτι μου. Και τι τραγουδούσα; Ότι υπήρχε λαϊκό εκείνη την εποχή. Ρεμπέτικα, Νησιώτικα, Νταλάρα, Αλεξίου, Διονυσίου, Καζαντζίδη, Πάριο, Πουλόπουλο, Βοσκόπουλο κτλ, είχε δηλώσει ο Διονύσης Σχοινάς.

Το σχολείο δεν το τελείωσα ποτέ

Έμεινα στην Α’ Λυκείου και παρακάλεσα τον πατέρα μου να μη δώσω εξετάσεις, αλλά του έδωσα και τον λόγο μου ότι θα κάνω στο Ωδείο ό,τι δεν έχω κάνει στο σχολείο. Στενοχωρήθηκα που δεν πήγα πενταήμερη έχει αναφέρει σχετικά ο Διονύσης Σχοινάς.

Βόμβα μεγατόνων: Η κρυφή σχέση του Διονύση Σχοινά με την Έλλη Κοκκίνου και ο ρόλος της Άντζελας Δημητρίου

Το επαγγελματικό ξεκίνημα και η ευκαιρία από την Άντζελα Δημητρίου

Μέσα στα επόμενα 4 χρόνια αλλάζει η ζωή μου, είχε αναφέρει ο Διονύσης Σχοινάς. Μέσω κάποιου φίλου του πατέρα μου μπαίνω στα “μεγάλα” μαγαζιά κάνοντας μόνο φωνητικά και με σχεδόν κλειστό μικρόφωνο. Μια άτυχη στιγμή ενός συναδέλφου να χτυπήσει το χέρι του και να μη μπορεί να βγει στη πίστα, μου άνοιξε το μικρόφωνο και την τύχη μου. Με άκουσε η Άντζελα Δημητρίου, με πήρε δίπλα της, με έβαλε 2η φωνή στο δίσκο της και πηγαίνοντάς με στη SONY – αγαπημένη εταιρεία και άνθρωποι – ηχογράφησα το πρώτο μου τραγούδι σε ένα δίσκο με γνωστές επιτυχίες εκείνης της εποχής. Πήρα την πορεία μου λοιπόν στα νυχτερινά κέντρα τραγουδώντας μοντέρνα κομμάτια και κάνοντας φωνητικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share