Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022

«Έτοιμη να τσαλακωθώ για έναν καλό ρόλο» - Πρωταγωνίστρια σε σειρά του ΑΝΤ1 η Ζέτα Μακρυπούλια;

Τί είχε απαντήσει στο ενδεχόμενο συμμετοχής της τότε στο διάσημο σίριαλ του σταθμού

28 Σεπτεμβρίου 2022 15:03
«Έτοιμη να τσαλακωθώ για έναν καλό ρόλο» - Πρωταγωνίστρια σε σειρά του ΑΝΤ1 η Ζέτα Μακρυπούλια;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μάλλον καθόλου τυχαία δεν είχε ρωτήσει τη Ζέτα Μακρυπούλια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αν θα δεχόταν να παίξει στις «Άγριες Μέλισσες»; Εκείνη μάλιστα απάντησε πως δεν χάνει επεισόδιο και ότι θα δεχόταν ακόμα και να «τσαλακωθεί» για έναν καλό ρόλο!

Τι κι αν, όπως είπε η ηθοποιός–παρουσιάστρια, κάποτε την απέρριψαν για ένα ρόλο σε σειρά γιατί τους φάνηκε ότι δεν είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας; Την ιδέα στο σκηνοθέτη και την παραγωγή των «Μελισσών» την έριξε ο Γρηγόρης στον «αέρα» πίσω στο 2020, όταν ακόμη παιζόταν το γνωστό σίριαλ.

Σούσουρο μετά τον χωρισμό τους: Στην φόρα όλη η αλήθεια για το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης χώρισαν πέρυσι ύστερα από δώδεκα χρόνια σχέσης, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν ως προς τους λόγους, που οδηγήθηκαν στο τέλος.

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί», έγραφε η ανακοίνωσή τους, με την παρουσιάστρια να βρίσκει αλλού παρηγοριά.

Το παρασκήνιο του χωρισμού

Τόσο το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον, όσο και ο ευρύτερος κύκλος τους μιλούσαν για ένα πολύ ισορροπημένο ζευγάρι. Οι δυο τους ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη στα νότια προάστια καθ’ όλη την διάρκεια της σχέσης τους. Με τον καιρό η καθημερινότητα τους έστρωσε και η συμβίωσή τους υπήρξε ομαλή, χωρίς γκρίνιες και εκνευρισμούς.

Παράλληλα, ο ένας στήριζε τον άλλον τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Η Ζέτα φρόντιζε να ακολουθεί τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε όλες του τις περιοδείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εκείνος δεν άφηνε την ευκαιρία να παρευρεθεί σε όλες τις πρεμιέρες της αγαπημένης του στο θέατρο και να την καμαρώνει.

Η τριβή, λοιπόν, στην σχέση τους οδήγησε στο τέλος αυτής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν «ουδέποτε υπήρξε έστω και η υπόνοια τρίτου προσώπου. Οι δυο τους αγαπούσαν και σέβονταν ο ένας τον άλλον, τόσο, που δεν θα έφταναν ποτέ σε αυτό το σημείο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share