Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο μεγάλος φόβος Μαριέττας Χρουσαλά και Λέοντα Πατίτσα: Η κρίσιμη απόφαση που πήραν για τα παιδιά τους λίγο μετά τη γέννησή τους

Πήραν τα μέτρα τους για παν ενδεχόμενο

28 Σεπτεμβρίου 2022 14:44
Ο μεγάλος φόβος Μαριέττας Χρουσαλά και Λέοντα Πατίτσα: Η κρίσιμη απόφαση που πήραν για τα παιδιά τους λίγο μετά τη γέννησή τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας ζουν τη δική τους «χρυσή» ζωή, με το ζευγάρι να είναι αγαπημένο και να επιχειρεί με κάθε τρόπο να προστατεύσει τα τρία παιδιά του, παίρνοντας κάθε μέτρο προστασίας.

Χαρακτηριστικό είναι, άλλωστε, ότι έχουν μετατρέψει σε φρούριο τη βίλα των 1.000 τμ που έχουν χτίσει στο Ελληνικό, αν και αργότερα έφυγαν μονίμως από την Ελλάδα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό Χάι, το γνωστό ζευγάρι αποφάσισε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ασφάλεια του σπιτιού του. Έχουν αγοράσει ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά φύλακες και όχι μόνο. Υπάρχει ειδικό φρούριο στην αυλή τους, ενώ και το σπίτι τους είναι καλωδιωμένο με κάμερες ασφαλείας, ανιχνευτές κίνησης, συναγερμούς και ειδικά συστήματα που ενεργοποιούνται αν κοπεί το ρεύμα.

Τόσο η Μαριέττα όσο και ο Λέων θέλουν να είναι απολύτως ασφαλή τα παιδιά τους, καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις παιδιών από εύπορες οικογένειες που έχουν γίνει στόχοι απαγωγέων.

Πατίτσας Χρουσαλά σπίτι Ελληνικό

Οι φωτογραφίες που θέλουν να εξαφανίσουν

Μια πανέμορφη οικογένεια έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα και τα 3 τους παιδάκια. Η ίδια έχει επιλέξει να ζει μακριά από τη δημοσιότητα και την τηλεόραση, ωστόσο παραμένει στην επικαιρότητα, μέσα από τα social media.

Το ζευγάρι που πρόσφατα πήγε ταξίδι στην Καλιφόρνια στεγάζει τον γάμο και τον έρωτά του σε ένα μεγάλο και πολυτελές σπίτι, το οποίο όπως... διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share