Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Κάρφωσε» εμμέσως τη Μενεγάκη ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος - Έβγαλε στην φόρα το ντοκουμέντο που «καίει» την παρουσιάστρια

Δεν της χαρίστηκε ο δημοσιογράφος

28 Σεπτεμβρίου 2022 12:30
«Κάρφωσε» εμμέσως τη Μενεγάκη ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος - Έβγαλε στην φόρα το ντοκουμέντο που «καίει» την παρουσιάστρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, αυτό τον καιρό, το έχει πάρει απόφαση... να τα βάλει με τους influencers και τους εκθέτει με διάφορα ντοκουμέντα, χωρίς κανείς να του ξεφεύγει.

Ο influencer ασκεί επιρροή στους ακόλουθούς του η οποία μπορεί να αφορά τον τρόπο ζωής, το ντύσιμο, το στιλ, το πού θα πάνε διακοπές, ή ακόμα και τις επιλογές που θα κάνουν στη ζωή τους. Όσο πιο πολλούς followers έχει ένας influencer, τόσο πιο δημοφιλής θεωρείται.

Με τον τρόπο αυτό μπορεί να αποκτήσει έσοδα καθώς οι διαφημιστικές εταιρείες προωθούν προϊόντα μέσω των influencers. Οι influencers συνήθως αναρτούν δημοσιεύσεις και φωτογραφίες από τον τρόπο ζωής τους σε τακτά χρονικά διαστήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι ακόλουθοι βλέπουν τα posts και αντιδρούν με σχόλια θαυμασμού ή και αρνητικής κριτικής.

Το πρωί της Τετάρτης 28/9, ένα story του με τιμολόγιο, στο οποίο υπήρχε το ποσό των... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share