Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022

«Η Άβα Γαλανοπούλου μου έριχνε χαστούκια...» - Κόλαφος για το πραγματικό της πρόσωπο γνωστός ηθοποιός

Δε δίστασε να μιλήσει

28 Σεπτεμβρίου 2022 09:35
«Η Άβα Γαλανοπούλου μου έριχνε χαστούκια...» - Κόλαφος για το πραγματικό της πρόσωπο γνωστός ηθοποιός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άβα Γαλανοπούλου μας είχε συνηθίσει για τους υπέροχους κωμικούς ρόλους, που ενσάρκωσε και έφεραν μπόλικο γέλιο, με γνωστό ηθοποιό πάντως να αναφέρει πως... εν μέρει το παράκανε λίγο.

Συγκεκριμένα, στο «Pop Up» είχε μιλήσει ο Φώτης Σπύρος, ο οποίος αναφέρθηκα και στα χαστούκια που έτρωγε στη σειρά «Δύο Ξένοι» από την Άβα Γαλανοπούλου, η οποία πάντως σήμερα είναι αγνώριστη.

«Φοβερή περίπτωση οι Δύο Ξένοι. Όταν μπαίναμε να κάνουμε τη σειρά δεν ξέραμε ότι γράφουμε ιστορία. Μηχανευόμασταν με την Άβα διάφορες εκδοχές μας για να μπορέσουμε να υπάρχουμε στους Δύο Ξένους. Τα χαστούκια που έφαγα από την Άβα ήταν πιο αληθινά και από τα αληθινά», είπε αρχικά ο Φώτης Σπύρος.

Ο Φώτης Σπύρος πρόσθεσε επίσης: «Η Άβα προσπαθούσε να μη με πονέσει. Την παρακαλούσα να με χαστουκίσει μια φορά κανονικά για να τελειώνουμε. Έχω πληγωθεί στη δουλειά, αλλά το διαχειρίστηκα. Έβγαλα πάρα πολλά χρήματα από την τηλεόραση, περισσότερα και από τους πρωταγωνιστές».

«Έχει επιλέξει τη μοναχικότητα μέχρι...»

Μια συνέντευξης εφ’ όλης της ύλης είχε παραχωρήσει στο παρελθόν στην εφημερίδα Espresso και στην Δήμητρα Δάρδα ο Φώτης Σπύρος. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καλή του φίλη, Άβα Γαλανοπούλου τονίζοντας πως έχει επιλέξει τη μοναχικότητα.

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση;

Στους «Δύο ξένους». Με είχαν δει ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου στο μιούζικαλ «Grease» των Jill Jacobs και Warren Casey, με τον Μάριο Φραγκούλη. Τότε πέρασε από το θέατρο Βέμπο όλη η Ελλάδα! Ήμουν πολύ καλός στον ρόλο μου… και το λέω με ταπεινότητα.

άβα γαλανοπούλου

Στη σειρά υποδυθήκατε τον Φώτη, έναν φοιτητή του Νίκου Σεργιανόπουλου. Πώς ήταν η συνεργασία μαζί του;

Υπέροχος άνθρωπος. Ένας πρίγκιπας, ευαίσθητος, με χιούμορ και εξαιρετικός ηθοποιός. Δεν ξέρω αν ήμουν αθώος τότε, αλλά δεν είδα ποτέ αδιάβαστο ή σε κακή κατάσταση στα γυρίσματα.

Εκεί γίνατε κολλητοί φίλοι με την Άβα Γαλανοπούλου. Κάνετε ακόμα παρέα, μετά την προσωπική περιπέτειά της;

Την αγαπώ πολύ, είναι εξαιρετικό παιδί και ηθοποιάρα. Δεν γνωρίζω για την περιπέτειά της τίποτα περισσότερο από όσα γνωρίζει ο κόσμος. Η Άβα έχει επιλέξει τη μοναχικότητα, μέχρι να ανακτήσει τις δυνάμεις της για να επιστρέψει και να σαρώνει. Είναι φίλη μου για πάντα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share