Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Τέρας» ψυχραιμίας η Ελίνα Ακριτίδου: «Όταν μου ανακοίνωσαν οι γιατροί το πρόβλημα υγείας του γιου μου...»

Η αντίδραση της ηθοποιού

28 Σεπτεμβρίου 2022 09:21
«Τέρας» ψυχραιμίας η Ελίνα Ακριτίδου: «Όταν μου ανακοίνωσαν οι γιατροί το πρόβλημα υγείας του γιου μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γιός της είχε μιλήσει παλιότερα η Ελίνα Ακριτίδου. Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Alpha και της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα», πριν από περίπου 3 χρόνια, και αναφέρθηκε στην στάση που κράτησε στην ανακοίνωση των γιατρών για το πρόβλημα του γιου της με την καρδιά.

«Είχαμε σταθεί κι εγώ κι ο άντρας μου πολύ ψύχραιμοι, και νομίζω έτσι βοηθήσαμε και τους εαυτούς μας και το παιδί! Αν πάω πίσω δεν ξέρω αν ήμουν αισιόδοξη ή όχι, έλεγα συνέχεια στον εαυτό μου θέλω να είσαι ρεαλίστρια και τις πληροφορίες που παίρνεις να τις επεξεργάζεσαι σωστά…προσπαθούσα ό,τι μου λένε να το καταλαβαίνω σωστά για να μπορώ να το αντιμετωπίσω».

ελινα-ακριτιδου-προβλημα-υγειασ-του-γιου-τησ-28-9

Μας «έκαψε» η Ελίνα Ακριτίδου: Αυτή ήταν η άγνωστη δεύτερη δουλειά της για να βγάζει τα προς το ζην

Οι περισσότεροιο την θυμόμαστε όλοι από την επιτυχημένη σειρά του Νίκου Φώσκολου, Καλημέρα Ζωή. Ο λόγος για την Ελίνα Ακριτίδου, η οποία έμεινε αξέχαστη ως ηθοποιός για το ταλέντο της, τα εκφραστικά μπλε μάτια της και την εντυπωσιακή της παρουσία.

Από το 2000 η Ελίνα Ακριτίδου είναι ζευγάρι με τον γνωστό σκηνοθέτη Γιώργο Κουτσουδάκη και μαζί έχουν αποκτήσει μια όμορφη οικογένεια. Η ηθοποιός είναι μητέρα τριών παιδιών: της Ρωξάνης, του Νικόλα και του Αλέξανδρου. Παράλληλα δείτε τι δουλειά κάνει σήμερα ο Ευλογητός από τη Λάμψη.

Τα νεανικά της χρόνια

Με την έναρξη της ιδιωτικής τηλεόρασης σε ηλικία 18 ετών είδε στις αγγελίες εφημερίδας ότι ζητούνται νέες κοπέλες για εργασία ως τηλεπαρουσιάστριες στον νεοσύστατο τότε τηλεοπτικό σταθμό ANT1. Η Ακριτίδου πήγε στο casting για τη δουλειά αυτή έτσι ώστε να μπορεί να καλύπτει τα έξοδα των σπουδών της στην Κοινωνιολογία.

Εκεί ο πρόεδρος του καναλιού Μίνως Κυριακού την ενημέρωσε πως δεν θα ήταν κατάλληλη για τη θέση της παρουσιάστριας άλλα της έκλεισε ραντεβού με τον σκηνοθέτη Νίκο Φώσκολο που θα ξεκινούσε μία νέα σειρά και έψαχνε πρωταγωνίστρια. Έτσι πήρε το ρόλο της κοινωνικής λειτουργού Δώρας στην καθημερινή σειρά «Η Λάμψη», υποσχόμενη στον σκηνοθέτη και σεναριογράφο της σειράς Νίκο Φώσκολο να σπουδάσει υποκριτική.

Η άγνωστη δεύτερη δουλειά

Αυτό που δε γνωρίζει σχεδόν κανείς για την ηθοποιό είναι πως παράλληλα με την υποκριτική, έκανε και κάτι άλλο εκείνο το διάστημα για ένα έξτρα εισόδημα.

Επειδή ήθελα περισσότερα λεφτά εκείνη την εποχή, παράλληλα με το ρόλο στο βασικό καστ της σειράς δαχτυλογραφούσε τα κείμενα του σήριαλ!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share