Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Χαμογελάει ξανά η Super Κική: Άσπρισαν τα μαλλιά της μετά την αγωγή που της έδωσε ο ψυχίατρος (video)

Με νέο Instagram story επανήλθε η Super Κική

27 Σεπτεμβρίου 2022 18:32
Χαμογελάει ξανά η Super Κική: Άσπρισαν τα μαλλιά της μετά την αγωγή που της έδωσε ο ψυχίατρος (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με νέο Instagram story επανήλθε η Super Κική, η οποία θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την επίσκεψή της στον ψυχίατρο.

Η Super Κική, η οποία ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας ότι «μάλλον πάσχει από κάποια βαριά μορφή κατάθλιψης» θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την επίσκεψή της στον ψυχίατρο αλλά και την τρέχουσα ψυχολογική της κατάσταση.

Στο νέο Instagram story που δημοσίευσε η ινφλουένσερ έδειξε τις άσπρες τρίχες που έχει βγάλει στο κεφάλι της ενώ πάνω στο βίντεο έγραψε: «Τελικά μου την έδωσε την αγωγούλα. Άσπρισαν και τα μαλλιά μου. Όλα καλά, καλημέρα».

Κατάθεση ψυχής από την Super Κική: «Κατά 99,9% πάσχω από βαριά κατάθλιψη - Είμαι πολύ καλή γι' αυτόν τον κόσμο»

Με νέα ανάρτηση επέστρεψε η Super Κική στα social media, όπου μιλά για την τρέχουσα ψυχολογική της κατάσταση και την επίσκεψή της στον ψυχίατρο.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η κατά κόσμον Κική Λιτσάκη μοιράζεται αρκετά συχνά με τους ακολούθους της διάφορα κομμάτια της προσωπικής της ζωής και δεν είναι λίγες οι φορές που μιλά για την πολυετή ψυχοθεραπεία που κάνει. Στη σημερινή της ανάρτηση, η Super Κική ανέφερε ότι κατά «99,9 τοις εκατό πάσχει από βαριά κατάθλιψη» και ενδέχεται να της χορηγηθεί κάποια αγωγή.

Δείτε επίσης: Σούπερ Κική: «Ήθελα να πέσω από το μπαλκόνι!» - Εξομολόγηση ψυχής για την αποβολή της

«Σήμερα θα πάω για τρίτη φορά στη ζωή μου στον ψυχίατρο. Η τελευταία φορά που πήγα ήταν στα 21. Είχα βγει κομπλέ όσες φορές είχα πάει. Αυτή τη φορά όμως, που μίλησα και με τον ψυχοθεραπευτή μου, 99,9 τοις εκατό πάσχω από βαριά κατάθλιψη. Δεν πολυφαίνεται γιατί έχω κάνει πολλή ψυχοθεραπεία στη ζωή μου οπότε κάπως "μπαλώνεται" με το λέγειν, γιατί κάνω τον άλλον να νομίζει ότι είμαι καλά.

Ξέρω ότι μάλλον θα χρειαστεί αγωγή δεν είναι σίγουρο κιόλας, αλλά λογικά ναι. Παρόλα αυτά, χαίρομαι γιατί έχω κάνει την κίνηση έχω σκάσει και θέλω να φύγει όλο αυτό το πράγμα από πάνω μου. Είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου, δεν το λέω για να μου πεις μπράβο, αλλά για το κάνει και εσύ» ακούγεται να λέει στο πρώτο story.

Στο δεύτερο κατά σειρά βίντεο που ανάρτησε, η Κική Λιτσάκη ακούγεται να λέει:

«Έχω περάσει διάφορες δοκιμασίες στη ζωή μου, αλλά τα τελευταία 2μιση χρόνια είναι πολύ διαφορετική, τώρα δεν ελέγχεται, πολλή πληροφορία, πολύ καριο..., πάρα πολύ καριο... Μάλλον είμαι πολύ καλή για αυτόν τον κόσμο, μπορεί να ακουστεί περίεργο αλλά έτσι θεωρώ εγώ. Με έπνιξε αυτό, νιώθω ότι είμαι κάτω από μία ταφόπλακα και υποφέρω».

«Εμένα το πρόβλημα μου είναι η ανθρωπότητα, το πόσο ηλίθιος είναι ο κόσμος ή πόσο κακός, είτε από μηνύματα, είτε από κοντινούς μου, είτε από περαστικούς, εμένα αυτό με φθείρει. Δεν το χωράει το μυαλό μου, δεν διανοούμαι πόσο κακός μπορεί να είναι κάποιος άνθρωπος. Γι' αυτό όταν λυπάμαι, λυπάμαι επί δέκα και όταν χαίρομαι, χαίρομαι πολύ λιγότερο από όσο ένας κανονικός άνθρωπος. Η αγωγή δεν είναι κακό πράγμα, επιστήμονες άνθρωποι την έχουν βγάλει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share