Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022

«Το διαζύγιο τους πείραξε...» - Στην φόρα η αλήθεια για την επιμέλεια των παιδιών του Χρήστου Φερεντίνου και της Σοφίας Παυλίδου

Το εξομολογήθηκε η ηθοποιός

27 Σεπτεμβρίου 2022 15:41
«Το διαζύγιο τους πείραξε...» - Στην φόρα η αλήθεια για την επιμέλεια των παιδιών του Χρήστου Φερεντίνου και της Σοφίας Παυλίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Παυλίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στις δύσκολες, έως κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει ζήσει, όπως και στο διαζύγιο με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Η ηθοποιός, που στα 47 της δε σταματά να... αναστατώνει με τις φωτογραφίες της, μίλησε για την υποκριτική, για το ξεκίνημά της αλλά και άσχημες στιγμές που έχει βιώσει.

«Όταν ήρθα στην Αθήνα υπήρχαν δυσκολίες, αλλά είχα την φορά της νιότης, είχα πάρει λάθος λεωφορείο και μιλούσα με τον πατερά μου κι έκλαιγα. Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης κάνει και σέξι φωτογραφήσεις, δεν το έχω ξανατολμήσει, αυτό δείχνει ότι είμαι εντάξει με τον εαυτό μου. Κάποιοι με προσέγγιζαν με χυδαίο τρόπο, ήταν παραβατικές συμπεριφορές. Έβαλα μίνι σε μεγάλη ηλικία, παλιότερα έδειχνες «διαθέσιμη» αν έδειχνες τα πόδια σου, ήταν τραγικό», δήλωσε αρχικά η Σοφία Παυλίδου.

Για τις δυσκολίες στο ξεκίνημά της είπε πως, «έχω βρεθεί σε άσχημες καταστάσεις στο ξεκίνημα της καριέρας μου, που δεν θέλω να τις θυμάμαι. Έφυγα από τη δουλειά τότε», συνέχισε.

Η Σοφία Παυλίδου μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για το περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη.

«Δεν θέλω να συζητάω για το γεγονός με τον Μάνο Παπαγιάννη, όποιο τραύμα κι αν άφησε το μετασχημάτισα. Θα ήθελα πάρα πολύ την επόμενη φορά που έχει οριστεί η δικάσιμος να εμφανιστεί ο Μάνος Παπαγιάννης, για να κλείσει και αυτός ο κύκλος. Το περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη δεν θέλω να σκέφτομαι αν μου κόστισε επαγγελματικά, μου κόστισε ψυχικά και ψυχολογικά. Έχω συγχωρέσει όλους όσοι επέτρεψα να με θυμώσουν και να με πληγώσουν, γιατί η μόνη λύση είναι να προχωρήσεις μπροστά», συμπλήρωσε σχετικά.

Το σχόλιο για το διαζύγιο με τον Φερεντίνο

«Θέλησα να κάνω οικογένειά και έδωσα εκεί μεγαλύτερη βαρύτητα. Τα αγόρια μου, που είναι φοιτητές, είναι δυο ανεξάρτητα παιδιά. Δεν παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο. Το διαζύγιό μας σιγουρά πείραξε αρχικά τους γιους μας, αλλά έχουμε μια βαθιά αγάπη με τον Χρήστο Φερεντίνο», επεσήμανε μιλώντας για τα παιδιά της αλλά και το διαζύγιο.

«Ξεκινάμε περιοδεία με την παράσταση «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» των Ρέππα- Παπαθανασίου», κατέληξε η ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share