Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από Σταμάτη Κραουνάκη: «Εγώ μιλάω με τον Γιώργο Μαρίνο και με στεναχωρεί που..»

Τι αποκάλυψε;

27 Σεπτεμβρίου 2022 15:39
«Βόμβα» από Σταμάτη Κραουνάκη: «Εγώ μιλάω με τον Γιώργο Μαρίνο και με στεναχωρεί που..»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρει η αποκάλυψη του Σταμάτη Κραουνάκη για την σημερινή κατάσταση του Γιώργου Μαρίνου! Μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Με στεναχωρεί που...»!

Ο συνθέτης μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται», στον AlphaTv και συγκεκριμένα στον Κώστα Τσουρό για το τι συμβαίνει με τον Γιώργο Μαρίνο

Ο γνωστός καλλιτέχνης είπε ότι επικοινωνεί με τον ηθοποιό και πως είναι καλά.

Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε χαρακτηριστικά:

«Ας τον αφήσουν ήσυχο τον Γιώργο. Εκείνος είναι αρκετά σοφός. Είναι φίλος μου, μιλάω μαζί του. Έχει επιλέξει αυτή τη σιωπή. Δεν θέλει να βγαίνει σε όλους. Δύο φορές που μίλησα μαζί του σε αυτό το διάστημα, μίλησα με τον Γιώργο που ξέρω. Δεν με στεναχωρεί που έχει απομακρυνθεί. Με στεναχωρεί που ο ίδιος δεν δέχεται την καινούρια του ηλικία. Πολύ μεγάλος καλλιτέχνης και αυτή τη στιγμή δεν έχουμε αντικαταστάτη».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

«Πάσχει από...»: Τραγικές στιγμές για τον Γιώργο Μαρίνο!

Το θέμα της κατάστασης της υγείας του Γιώργου Μαρίνου σκεπάζεται από διάφορα «σύννεφα», αφού ο ίδιος δεν εμφανίζεται και τα ερωτήματα αυξάνονται διαρκώς.

Εδώ κι αρκετά χρόνια η τύχη του αγνοείται, αφού δεν είναι λίγοι οι φίλοι και οι συνεργάτες του που τον αναζητούν. Μεταξύ αυτών είναι και η Σόφη Ζαννίνου, η οποία είχε ερωτηθεί για την τύχη του κορυφαίου σόουμαν, με την απάντησή της να δημιουργεί νέα ερωτηματικά, τη στιγμή που έχει τοποθετηθεί και ο άνθρωπος που τον προσέχει.

Η αποκάλυψη για το τι συμβαίνει πραγματικά

«Έχω πάρα πολλά χρόνια να τον δω. Ξέρω ότι κάπου είναι και δε θέλει ο ίδιος να έχει επαφές. Κάπου αλλού διάβασα ότι είναι σε ένα γηροκομείο κι έχει άνοια. Γιατί του πήγε ένας συνάδελφος ένα τραγούδι γραμμένο για αυτόν που το άκουσε, αλλά δεν είχε καμία αντίδραση. Δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει», είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Η τελευταία φορά που τον είδα ήταν σε παράσταση που είχε κάνει και χάρηκε πολύ κι εκείνος που με είδε κι εγώ που τον είδα. Από τότε δεν έχω καμία επαφή. Η Κατιάνα Μπαλανίκα πρέπει να ξέρει πολύ καλά κι ο Σταμάτης Φασουλής που ήταν πάρα πολύ φίλοι», τόνισε η Σόφη Ζαννίνου στο «Στούντιο 4».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share