Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022

Είχαν... γονείς για να μοιάσουν: Αυτή τη δουλειά κάνουν τα παιδιά του «Παγιδευμένου» Παύλου Ορκόπουλου

Έχουν αμφότερα... καλλιτεχνική φλέβα

27 Σεπτεμβρίου 2022 14:55
Είχαν... γονείς για να μοιάσουν: Αυτή τη δουλειά κάνουν τα παιδιά του «Παγιδευμένου» Παύλου Ορκόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την φετινή σεζόν θαυμάζουμε τον Παύλο Ορκόπουλο στη σειρά «Παγιδευμένοι», με τον έμπειρο ηθοποιό να έχει δημιουργήσει, πάντως, ένα άκρως... καλλιτεχνικό σπίτι, αν κρίνουμε από το με τι ασχολούνται άπαντες στην οικογένειά του.

Κι αν η σύζυγός του, Νίκη Χαντζίδου, με την οποία είναι ερωτευμένοι τα μέγιστα εδώ και 44 χρόνια, είναι επίσης ηθοποιός και το γνωρίζαμε, τότε οφείλουμε να τονίσουμε, ότι «καλλιτεχνική φλέβα» έχουν και τα παιδιά τους, με την κόρη του να ασχολείται με την υποκριτική, ενώ το γιο του έχει κερδίσει η σκηνοθεσία.

Παύλος Ορκόπουλος παιδιά δουλειά

«Ο γιος μου έχει σπουδάσει σκηνοθεσία, ενώ η κόρη μου αυτή την περίοδο ασχολείται κυρίως με τους δύο γιους της. Το πώς θα πορευτούν αυτά τα παιδιά στον χώρο που επέλεξαν είναι μια υπόθεση που αφορά όλους τους νέους, γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα. Και τα δύο, μοιραία, ήρθαν σε επαφή με το αντικείμενο, αλλά έχουν τα δικά τους θέλω. Δεν θα προσπαθούσα ποτέ να τα επηρεάσω», είχε πει ο ηθοποιός στο Τηλέραμα.

Η άγνωστη τραγωδία του «Παγιδευμένου» Παύλου Ορκόπουλου: Αυτός ήταν ο αδελφός του που πέθανε πριν λίγους μήνες! Σαν δυο σταγόνες νερό!

Ο γνωστός ηθοποιός μπορεί να βιώνει τρελή επιτυχία όμως οι τελευταίοι μήνες μόνο εύκολοι δεν ήταν για τον ίδιο! Κι αυτό γιατί τον περασμένο Μάρτιο έχασε τον αδελφό του, μετά από μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό!

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικής ιστοσελίδας της Κορινθίας, από όπου και κατάγεται ο ηθοποιός, ο αδελφός του Γιάννη έδινε μάχη για 25 μέρες με τον ιο και τελικά δεν τα κατάφερε! Μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα ανέφερε πως ήταν ανεμβολίαστος ενώ γενικά η οικογένειά του ήταν κατά των εμβολίων!

Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε τον αδελφό του Παύλου Ορκόπουλου, που κυριολεκτικά ήταν ολόιδιοι! Δείτε την φωτογραφία και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

Η άγνωστη τραγωδία του «Παγιδευμένου» Παύλου Ορκόπουλου: Αυτός ήταν ο αδελφός του που πέθανε πριν λίγους μήνες!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share