Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Δούλεψα με τον εαυτό μου μέχρι...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Ρούλας Κορομηλά

Λόγια καρδιάς από την παρουσιάστρια

27 Σεπτεμβρίου 2022 14:42
«Δούλεψα με τον εαυτό μου μέχρι...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Ρούλας Κορομηλά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρούλα Κορομηλά δε μιλά συχνά για τον εαυτό της και την προσωπική της ζωή, ωστόσο εσχάτως έκανε μια ξεχωριστή εξομολόγηση σε... μορφή ανασκόπησης για τα χρόνια, που έχουν περάσει.

Η παρουσιάστρια θέλησε καλησπερίσει τους διαδικτυακούς της φίλους, κάνοντας μια αποκάλυψη για τον χρόνο που πέρασε… δουλεύοντας με τον εαυτό της, προκειμένου να αδειάσει τους φόβους της, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

«Γεια σας με τα μάτια της αγάπης. Αδειάζω το μυαλό μου από τους « φόβους» και σας βλέπω , τα βλέπω όλα ,ολους σχεδόν με τα ματια της αγάπης κ της κατανόησης. Προσπάθησα γ αυτο κ δούλεψα με τον εαυτό μου αρκετά μέχρι να το καταφέρω. Αφήνω τον ήλιο να ζεσταίνει την ψυχή μου και να λάμπει. Αντιλαμβάνομαι τα θετικά κ τα αρνητικά με όπλο την αγάπη. Η δύναμη της αγάπης μας κάνει καλύτερου», έγραψε στο instagram η Ρούλα Κορομηλά, με γνωστό ηθοποιό να πραγματοποιεί αποκάλυψη για την παρουσιάστρια.

Η επιστροφή της στην τηλεόραση

Ευχάριστες εξελίξεις κυκλοφορούν τελευταία για το όνομα της Ρούλας Κορομηλά με την παρουσιάστρια να αφήνει τις συζητήσεις με την ΕΡΤ και να έρχεται πολύ κοντά σε συμφωνία με το Mega.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την Real της Κυριακής 25/9 η θρυλική Ρούλα θα αναλάβει την παρουσίαση του Σπίτι με το mega (σας το είχαμε ξαναπεί άλλωστε). Την είχαμε ξαναδεί στο ρόλο αυτό, παρουσιάζοντας έκτακτο και εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής, αλλά από ότι φαίνεται αυτό πάει να γίνει μόνιμο.

Η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει με εκπομπή στο Mega

Ανατροπή μεγατόνων για την Ρούλα Κορομηλά - Ραγδαίες εξελίξεις για το τηλεοπτικό της μέλλον

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share