Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022

Συγκλονίζει η αδερφή του Γιώργου Νταλάρα: «Θα σας μιλήσω για μία φίλη μου κ@ριόλα που με…»

Τι εξομολογήθηκε;

27 Σεπτεμβρίου 2022 14:17
Συγκλονίζει η αδερφή του Γιώργου Νταλάρα: «Θα σας μιλήσω για μία φίλη μου κ@ριόλα που με…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Νταράλα, ετεροθαλής αδερφή του Γιώργου Νταλάρα, πριν μερικά χρόνια θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους το λόγο που είχε εξαφανιστεί για αρκετό χρονικό διάστημα. Παράλληλα, δείτε εδώ το πέρασμα της από τις Οικογενειακές ιστορίες.

Μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο που ανήρτησε στο Facebook, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως βρέθηκε αντιμέτωπη με την κατάθλιψη.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Θα σας μιλήσω σήμερα για μία φίλη μου καριόλα που με κράτησε τόσους μήνες μακριά σας…. Γύρω στο Μάιο άρχισε κάτι να μην πηγαίνει καλά με τον εαυτό μου, ενας πόνος κατω δεξιά στη μέση…μετα απο μια σειρά εξετάσεων δεν βρέθηκε κατι το παθολογικό παρόλο την επίμονη μου πως κατι δεν πηγαινε καλά.

Τελικά αποδείχτηκε πως ηταν ψυχοσωματικό (προκαλούσα τον πόνο μόνη μου)!!

Εκει που ανησυχούσα πως ήταν κάτι το παθολογικό ..νευρίασα με τους γιατρούς… τι ψυχοσωματικά κ αηδίες …είπα λοιπόν στο εαυτό μου πως αφού εγώ προκαλώ, εγώ και θα το διώξω… μου πήρε καιρό αλλά το έδιωξα… έτσι νόμιζα…

Πέρασε ο Ιούνιος κόπασε ο πόνος… έλα όμως που ο επισκέπτης που μου είχε χτυπήσει την πόρτα κ εγώ αρνιόμουν πεισματικά κι εγωιστικά να του ανοίξω (πάλευα με νύχια κ με δόντια να του κρατάω την πόρτα κλειστή)-δεν μπορεί να μου συμβαίνει αυτό έλεγα και ξαναέλεγα…εσύ που έχει περάσει τόσα από μικρό παιδί… τι λες τώρα.. δεν γίνεται αυτό… είσαι δυνατή θα το περάσεις …..αυτος εκεί όμως …..

αδελφή Γιώργου Νταλάρα

Ήρθε ο Ιούλιος.. ώσπου ένα απόγευμα στα γενέθλια μου, εγώ παλεύοντας να κρατώ την πόρτα κλειστή στον επισκέπτη…. με νίκησε..με έριξε κάτω κάμποσες ώρες και έπεσα τελικά.

Όταν συνήλθα μετά από αρκετές μέρες πήρα και την διάγνωση (μετωπική σύγκρουση με τον εαυτό μου) ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.

Αν και δεν είχα συνέλθει ακόμα στη λεξη ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ πάλι αντέδρασα ..πάλι άρνηση… δύσκολα πολύ.. αποδείχτηκε ποιο εγωίστρια …αυτή η κυρία ..έσο την αρνιόμουν τόσο κόντρα αυτή…. δεν με άφηνε… τελικά παρέδωσα τα όπλα στην ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ… της είπα μπράβο κορίτσι μου.. είσαι πιο δυνατή..και αφού τι θες έτσι έλα να βαδισουμε παρέα….τη μισούσα…αλλά δεν της το έδειχνα.

Αργά και σταθερά με βοήθεια βέβαια συμφιλιώθηκα μαζί της (κι εδώ να ευχαριστήσω τους γιατρούς και τους ελάχιστους φίλους που μου στάθηκαν) σε αυτή την τρομερά δύσκολη περίοδο.

Σήμερα λοιπόν μετά από τόσους μήνες αγάπησα την φίλη μου ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ και επιτέλους με ελευθέρωσε, ήταν για εμένα μια εμπειρία ..έμαθα πολλά… και επιτέλους είμαι καλά και σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας και επειδή δεν απάντησα πολύ καιρό σε πολλά μηνύματα το λέω πια δημόσια για να μην ακούγονται διάφορα. … Είμαι καλά … ευχαριστώ όλους σας… και για τις κακές γλωσσούλες… ΈΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ Η ΚΑΜΉΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΙΣ ΚΑΜΠΟΎΡΑ …..»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share