Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανέστης Βλάχος: Θρίλερ με τη διαθήκη του ηθοποιού! Ο γιος του κατέθεσε μήνυση για απάτη και πλαστογραφία (Video)

«Στα τέλη της ζωής του έζησε σε άθλιες συνθήκες, χωρίς καμία φροντίδα και...»

27 Σεπτεμβρίου 2022 13:50
Ανέστης Βλάχος: Θρίλερ με τη διαθήκη του ηθοποιού! Ο γιος του κατέθεσε μήνυση για απάτη και πλαστογραφία (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ηρακλής Βλάχος, γιος του αείμνηστου ηθοποιού Ανέστη Βλάχου, κατέθεσε μήνυση για απάτη, πλαστογραφία και ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, άλλως εξ αμελείας.

Ο Γιάννης Σαμέλης, δικηγόρος του Ηρακλή Βλάχου, δήλωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» πως έχουν αμφισβητήσει την διαθήκη του ηθοποιού, η οποία φαίνεται να είναι ιδιόχειρη και σύμφωνα με αυτή, δεν καταλείπεται τίποτα στον Ηρακλή Βλάχο, αλλά όλα πάνε στην ετεροθαλή αδερφή του.

«Καταγγείλαμε την πλαστογραφία του συγκεκριμένου εγγράφου, αποκλείουμε να ήταν ο Ανέστης Βλάχος αυτό που αποκήρυξε τον πρωτότοκο γιο του. Ο Ανέστης Βλάχος απεβίωσε και στα τέλη της ζωής του έζησε σε άθλιες συνθήκες, χωρίς καμία φροντίδα και ιατροφαρμακευτική περίθλαψη, εντελώς εγκαταλελειμμένος.

Γι’ αυτό αναδείξαμε και ενδεχόμενες ευθύνες ανθρωποκτονίας είτε από αμέλεια των προσώπων που είχαν την ευθύνη της φροντίδας του είτε από δόλο», είπε ο κ. Σαμέλης.

Ο δικηγόρος τόνισε πως υπάρχουν μάρτυρες που έχουν καταθέσει σχετικά με τις συνθήκες των τελευταίων ετών της ζωής του ηθοποιού, ενώ τόνισε πως ήρθε σε επαφή με την άλλη πλευρά και έγινε πρόταση διαμεσολάβησης.

«Ο Ηρακλής Βλάχος δικαιούται τη νόμιμη μοίρα. Ούτε καν αυτό δέχτηκε η άλλη πλευρά να συζητήσει, ενώ είναι κατοχυρωμένο εκ του νόμου», υπογράμμισε ο δικηγόρος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share