Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022

Χαλαρή η Κάτια Ζυγούλη: «Χαίρομαι που τον Σάκη Ρουβά τον θέλουν όλες»

Τι αποκάλυψε για το χρόνο που περνούν στο σπίτι;

27 Σεπτεμβρίου 2022 13:41
Χαλαρή η Κάτια Ζυγούλη: «Χαίρομαι που τον Σάκη Ρουβά τον θέλουν όλες»
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κάτια Ζυγούλη σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, είχε βρεθεί πριν αρκετό καιρό στο πλατό του Πρω1νού και μαζί με τη Φαίη Σκορδά είχαν μιλήσει για τη ζωή της κοντά στον Σάκη Ρουβά και την καραντίνα. Παράλληλα δείτε για ποιο λόγο απειλούσαν τον τραγουδιστή.

Κύριο θέμα της κουβέντας τους, η όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει η Κάτια Ζυγούλη στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και οι ισορροπία που πρέπει να κρατηθεί στο σπίτι με τέσσερα παιδιά.

«Όταν έχεις ένα μωρό είναι σαν να σου δίνουν ένα αυτοκίνητο και δεν ξέρεις να οδηγείς. Το τέταρτο παιδί πάει μόνο στον αυτόματο. Ο Απόλλωνας είναι στο σπίτι μόνος του, παίζει, τρώει, τα πάντα μόνος του, από πολύ μικρός. Το πρώτο παιδί το κάνεις βασίλισσα, μετά σιγά σιγά ισορροπείς. Οι μαμάδες έχουμε κεραίες, καταλαβαίνεις πού πρέπει να δώσεις και πόσο. Έχω επιλέξει να είμαι στο σπίτι, παρόλα δεν νιώθεις απόλυτα ολοκληρωμένη, θέλεις και το δικό σου δημιουργικό κομμάτι γι’ αυτό και ξεκίνησα το κανάλι μου στο Youtube και μετά ήρθε η εκπομπή στην ΕΡΤ. Μετά τη δουλειά έχω τόση πολλή ενέργεια και χαρά να γυρίσω να δώσω στα παιδιά που δεν την έχω αν είμαι μέσα στο σπίτι όλη τη μέρα» ανέφερε αρχικά η Κάτια Ζυγούλη.

Ρουβάς Σάκης Ζυγούλη
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)

Στην συνέχεια μάλιστα, αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έχει φέρει η κατάσταση του lockdown στο σπίτι τους, αλλά και το πόσο έχουν καταφέρει να εκμεταλλευτούν τις στιγμές που είναι όλοι μαζί ως οικογένεια πιο δημιουργικά.

«Η τηλεκπαίδευση στη μεγάλη μου κόρη λειτούργησε θετικά, αποφάσισε να διαβάσει για να βελτιώσει τους βαθμούς της. Πριν την κυνηγούσα. Για τα μεσαία διχάζομαι πιο πολύ. Κάποια στιγμή τα βλέπω ότι ξεφεύγουν και αρχίζουν να τρέχουν μέσα στο σπίτι και πρέπει να τα μαζέψω. Δεν θέλω να τα πιέζω. Δεν είμαι ακουστικός άνθρωπος, πρέπει να τα κάνω εικόνα, συναίσθημα. Ένα από τα παιδιά μου είναι έτσι και αν η δασκάλα είναι ομιλητική χάνεται. Δεν κάθομαι από πάνω τους, κάνω άλλα πράγματα, κυνηγάω τον μικρό. Τα καλά που μου έχει δώσει η καραντίνα είναι ότι είμαστε όλοι μαζί και έχουμε βρει τρόπο να είμαστε όλοι μαζί δημιουργικοί. Ο Σάκης έχει κάνει το σαλόνι ατελιέ, έχει βάλει μουσικά όργανα».

Ανάμεσα σε άλλα, η Κάτια Ζυγούλη δήλωσε για τον σύζυγό της «Αν με κουράζει που τον θέλουν όλες; Το χαίρομαι!».

Δείτε την συνέντευξή της:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share