Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Όταν είχα καρκίνο...» - «Βόμβα» για την Ναταλία Γερμανού

Το... παράπονο πασίγνωστης καλλιτέχνιδας

27 Σεπτεμβρίου 2022 10:32
«Όταν είχα καρκίνο...» - «Βόμβα» για την Ναταλία Γερμανού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ξεχωριστή αποκάλυψη ήρθε στο φως της δημοσιότητας από γνωστή καλλιτέχνιδα, η οποία αναφέρθηκε στην Ναταλία Γερμανού και τη στάση της απέναντί της.

Η Μαρία Ιωαννίδου, σε μία κατάθεση ψυχής, στο Mega Καλημέρα και την Ελένη Ευσταθίου, μίλησε για τον Φρέντυ Γερμανό, τις αμβλώσεις και τις σχέσεις της με τη Ναταλία Γερμανού, η οποία επίσης μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα της.

Η εξομολόγηση της Ιωαννίδου και το σχόλιο για την παρουσιάστρια

«Σας αρέσω δεν σας αρέσω, είμαι έπος! Αισθάνομαι λίγο Τσέχωφ, λίγο Ντοστογιέφσκι, λίγο Καβάφης με την αυτοβιογραφία μου. Αστειεύομαι», είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία όπως αποκάλυψε, αφού εκδόσει την αυτοβιογραφία της, θα την κάνει σίριαλ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην σχέση της με την Ναταλία Γερμανού: «Η Ναταλία είναι λίγο μοναχικό άτομο από επιλογή και δεν βρισκόμαστε συχνά. Δεν θέλω να της το χαλάσω! Είμαι σίγουρη ότι ενδιαφέρεται. Όταν είχα τον καρκίνο συνέχεια με έπαιρνε τηλέφωνο, δεν πέρασε όμως μία φορά να με δει. Την αγαπώ αλλά δεν έχουμε στενή επαφή που αν μου τύχει κάποιο πρόβλημα, θα την πάρω να της το καταθέσω».

Η ηθοποιός αποκάλυψε ποιο ήταν το γεγονός που την έκανε να μετανιώσει, αλλά και μοιράστηκε μία τραυματική εμπειρία που είχε. «Έχω μετανιώσει φρικτά που έκανα τόσες πολλές αμβλώσεις με τον Σειληνό. Κάναμε εξωσωματική με τον Φρέντυ Γερμανό, πέτυχε και μετά πέθανε. Ο Θεός με τιμώρησε… Μου είπε “σκότωσες τόσα παιδιά, δεν θα έχεις παιδί εσύ”. Απέβαλα πάνω στην σκηνή ενώ χόρευα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share