Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κουκλάρα σαν τη μητέρα της: Αυτή είναι η κόρη της Ελίνας Ακριτίδου μέσα από σπάνια κλικ (photos)

Πραγματοποιεί τις σπουδές της και ποτέ δεν ξεχνά τη μανούλα της

27 Σεπτεμβρίου 2022 09:05
Κουκλάρα σαν τη μητέρα της: Αυτή είναι η κόρη της Ελίνας Ακριτίδου μέσα από σπάνια κλικ (photos)
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελίνα Ακριτίδου έχει φροντίσει να μην προβάλλεται η ιδιωτική της ζωή σωρηδόν, με την ίδια να διατηρεί της περισσότερες προσωπικές της στιγμές για τον εαυτό της και να δημοσιεύει συγκεκριμένες από την πλήρη οικογενειακή ευτυχία, που απολαμβάνει.

Η ηθοποιός είναι μητέρα τριών παιδιών, της Ρωξάνης, του Νικόλα και του Αλέξανδρου. Ολα τα χρόνια της πορείας της έχει επιλέξει να διατηρεί χαμηλό προφίλ στην ιδιωτική της ζωή χωρίς να δημοσιεύει προσωπικές τους στιγμές.

Ωστόσο, έκανε μία μικρή εξαίρεση αυτή τη φορά με αφορμή τα γενέθλια της 20χρονης πια Ρωξάνης θέλοντας να της ευχηθεί δημόσια μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Το ιδιαίτερο μήνυμα στην πανέμορφη 20χρονη κόρη της

«Έτσι θα ήθελα να σε σφίξω τώρα και να σε φιλάω…. δυστυχώς ούτε φέτος μπορώ! Αγάπη μου, σου εύχομαι η καινούργια δεκαετία που μπαίνεις, να σου φέρει περιπέτεια, αναζήτηση, ταξίδια, δημιουργικότητα και πάνω απ’ όλα αμέτρητες χαρούμενες στιγμές! Είμαι σίγουρη ότι θα τα διεκδικήσεις όλα! Όπως πάντα! Να θυμάσαι ότι μετά τα 20 φροντίζουμε πάντα να είμαστε ευτυχισμένοι εμείς στο περιβάλλον που διαλέγουμε να ζούμε, όχι μόνο να κάνουμε τους γύρω μας ευτυχισμένους! Εάν φροντίζεις και αγαπάς τον εαυτό σου είσαι έτοιμος να προσφέρεις και γίνεσαι «απαραίτητος» στους ανθρώπους που επιλέγεις να είναι δίπλα σου! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ και σε θαυμάζω! Να το θυμάσαι!» σημείωσε η Ελίνα Ακριτίδου.

Η Ρωξάνη, φυσικά, είναι καρπός του έρωτά της με τον Γιώργο Κουτσουδάκη, με την ίδια να είναι εντυπωσιακή σαν τη μητέρα της, που τη λατρεύει όσο τίποτε στον κόσμο μαζί με τα άλλα δύο αδέλφια της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share