Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Η Κρίστη δεν πέρασε καλά, η μούντζα και η βρισιά πήγαν σύννεφο...» - Χαμός με την αποκάλυψη του Νίκου Χατζηνικολάου για το γάμο με την Τσολακάκη

Η σπάνια εξομολόγηση... γεμάτη χιούμορ

27 Σεπτεμβρίου 2022 08:09
«Η Κρίστη δεν πέρασε καλά, η μούντζα και η βρισιά πήγαν σύννεφο...» - Χαμός με την αποκάλυψη του Νίκου Χατζηνικολάου για το γάμο με την Τσολακάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δε μιλά συχνά για το γάμο του με την Κρίστη Τσολακάκη, με τον ίδιο να αναφέρει το... πώς την έπεισε να πει το «ναι» και να γίνει η γυναίκα της ζωής του, με την οποία μάλιστα έχει τρία παιδιά.

Ο δημοσιογράφος, που πραγματοποίησε εσχάτως και μια ιδιαίτερη αποκάλυψη, βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show» και από τη συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δε θα μπορούσε να λείπει και η αναφορά στην σύζυγό του Κρίστη Τσολακάκη την οποία μέχρι και σήμερα εξακολουθεί να αποκαλεί «μωρό μου».

Η... επεισοδιακή πρόταση γάμου

«Ήταν μια επεισοδιακή πρόταση γάμου. Δεν πέρασε καλά η Κρίστη. Την είχα σκηνοθετήσει στο μυαλό μου για να μην προλάβει να πει πολλά, να πει το “ναι” και να φύγουμε. Φεύγαμε από το σπίτι ενός φίλου και σε ένα φανάρι σταμάτησα, έβγαλα το δαχτυλίδι και της έκανα πρόταση γάμου. Έβαλε τα κλάματα, το φανάρι άναψε πράσινο, με έβριζαν οι άλλοι οδηγοί και της λέω “αν δεν απαντήσεις δε θα φύγουμε από εδώ”.

Τελικά είπε το ναι… Νομίζω ότι αγχώθηκε και απάντησε γρήγορα» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου για την πρόταση γάμου που έκανε στην σύζυγό του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share