Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θα έπρεπε να ανησυχεί η Ελένη Μενεγάκη; Οι άγνωστες σχέσεις του Ματέο Παντζόπουλου με τη Δωροθέα Μερκούρη μετά το γάμο τους

Δε διστάζει και τώρα να βρεθεί στο πλευρό της...

27 Σεπτεμβρίου 2022 07:41
Θα έπρεπε να ανησυχεί η Ελένη Μενεγάκη; Οι άγνωστες σχέσεις του Ματέο Παντζόπουλου με τη Δωροθέα Μερκούρη μετά το γάμο τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη αποδείχθηκε πως είναι η γυναίκα της ζωής του Ματέο Παντζόπουλου, ωστόσο είναι γνωστή η σχέση, που είχε νωρίτερα με τη Δωροθέα Μερκούρη και το γεγονός, ότι... οι τρεις μαζί συγγενεύουν, λόγω της σχέσης του Άγγελου Λάτσιου με τη Γαία.

Ο επιχειρηματίας, τελειώνοντας τις σπουδές του, μετακομίζει στη Νέα Υόρκη για μεταπτυχιακό. Εκεί γνώρισε και τη Δωροθέα Μερκούρη με την οποία φέρεται να είχε ερωτική σχέση. Η ίδια είχε δηλώσει σχετικά: «Δε θα ήθελα να μιλάω με έναν πρώην μου, από σεβασμό στη σχέση που μπορεί να είναι εκείνη τη στιγμή. αυτή είναι μία σκέψη που κάνω τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι πιο υγιές. Το κατάλαβα μεγαλώνοντας, ότι δεν είναι ωραίο για τον άνθρωπο με τον οποίο έχεις σχέση.

Μπορεί να μην σου πει τίποτα, αλλά δεν είναι ωραίο. Ο πρώην είναι ο πρώην. Πλέον κάνει μια άλλη ζωή. Και επειδή έχεις υπάρξει σε μία σχέση, με συναισθήματα, τσακωμούς, χαρές, κλάματα, το μόνο που μένει, είναι να βάζεις τέλος σε αυτό το κεφάλαιο».

Η στήριξη στα δύσκολα και η σαφής απάντηση της Δωροθέας

Χρόνια αργότερα, όμως, και προς το 2014 αποκαλύφθηκε το πόσο καλές σχέσεις έχουν και σήμερα. Μετά από αρκετές αναποδιές, που της ήρθαν, η ηθοποιός είχε αναρτήσει φωτογραφίες στο instagram από το ταξίδι της στην Ιταλία για να αποχαιρετήσει τον μπαμπά της.

Δημοσίευμα της Real Life θέλει τον Μάκη Παντζόπουλο να βρέθηκε στο πλευρό της τη δύσκολη αυτή περίοδο και να στηρίζει την όμορφη ηθοποιό με την οποία στο παρελθόν διατηρούσαν σχέση και πλέον διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις. Έτσι με την παρουσία καλών της φίλων όπως είναι ο Ματέο αλλά και των δύο κοριτσιών της, της Ηλέκτρας και της Γαίας, κατάφερε να ορθοποδήσει και να κοιτάξει το μέλλον και πάλι με αισιοδοξία.

Η ίδια η Δωροθέα, όμως, όταν ερωτήθη για τον πρώην σύντροφό της και τη Μενεγάκη, είχε απαντήσει: «Δεν νομίζω ότι θα ήθελα να μιλήσουμε για αυτό σήμερα. Είναι κάτι τελείως ξεπερασμένο, δεν έχει νόημα. Είναι και χαζό να μιλάμε για αυτά, είναι παλιά».

Η ιδια η ηθοποιός, όπως έχει αποκαλύψει, όσο ζούσε στην Ελλάδα με τα παιδιά δεν έχει συμβιώσει ποτέ στο σπίτι με κάποιο σύντροφο της και τα παιδιά μαζί. Δεν έχει τύχει. Θα της ήταν περίεργο να είναι και κάποιος άλλος στο σπίτι, αν δεν τον ένιωθε άνθρωπό της, με την ίδια να τοποθετείται και για τη σχέση της κόρης της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share