Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τελειωτικό χτύπημα από τον Ρένο Χαραλαμπίδη: «Κάποτε τόλμησε να μου το κάνει αυτό και μετάνιωσε…»

«Αυτό που αναζητώ είναι… »

26 Σεπτεμβρίου 2022 22:53
Τελειωτικό χτύπημα από τον Ρένο Χαραλαμπίδη: «Κάποτε τόλμησε να μου το κάνει αυτό και μετάνιωσε…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Real News είχε παραχωρήσει συνέντευξη ο Ρένος Χαραλαμπίδης, μιλώντας μεταξύ άλλων για το πότε θεωρεί ότι θα γίνει πατέρας.

«Είμαι μόνος μου κι αφιερωμένος στη δουλειά. Είμαι ένας ώριμος κύριος, δεν είμαι πια ο ωραίος που είχε εμφανιστεί πριν από 20 χρόνια. Αυτό που αναζητώ είναι… η καλή παρέα. Ένας γάμος είναι ουσιαστικά μοίρασμα χρόνου. Για να περάσει ευχάριστα αυτός ο χρόνος, είναι πολύ σημαντικό να ταιριάζουμε σαν φίλοι. Αλλιώς, εγώ τουλάχιστον, δεν μπορώ να αντέξω. Από μια ηλικία και μετά κάνεις φιλίες.»

Για το αν κάποτε θα παρατούσε τις παρέες του για μια γυναίκα δήλωσε: «Κάποτε κάποια τόλμησε και το μετάνιωσε. Όταν μια σχέση πάει να σε απομακρύνει από τον κύκλο σου, είναι ύποπτη. Παιδί θα κάνω μόνο αν βρω την κατάλληλη μητέρα. Κι αυτό γιατί θα ήθελα να κάνω ένα παιδί που θα ευτυχήσει.»

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις του Ρένου Χαραλαμπίδη: «Ο λόγος που δεν παντρεύτηκα ποτέ είναι...»

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης είχε βρεθεί πριν λίγο καιρό στην παρέα της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ1, με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για όλα και, μεταξύ άλλων, εξηγεί τον λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ, ενώ αποκάλυψε και τη συμβουλή που του έδωσε η μητέρα του. Με την ευκαιρία δείτε ποια είναι η καταγωγή του.

«Δεν έχω φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο. Γνωριζόμαστε με τους γονείς μας μέχρι το τέλος. Είμαι μοναχοπαίδι. Η μητέρα μου, που είναι 83, μου έδωσε μια συμβουλή. “Ρένο μου έχουμε καταλάβει πια τι παιδί έχουμε κάνει. Θέλω μόνο μια χάρη να μου κάνεις για να είμαι ήσυχη όταν πεθάνω. Θα βάζεις λίγα λεφτά σε ένα γηροκομείο για να ξέρουμε ότι έχεις να πας κάπου στα γεράματα και κάνε ό,τι θέλεις” . Αυτό μου είπε. Αν πας σε γηροκομείο θα δεις ανθρώπους που κάνανε παιδιά και οικογένεια και είναι εκεί.

Κανείς δεν ξέρει το μέλλον του. Ένα στοιχείο ωριμότητας στον άνθρωπο είναι να ξέρει ότι οι επιλογές πληρώνονται. Αποφάσισα να ζήσω ελεύθερος. Αυτό έχει ένα κόστος το οποίο μάλλον θα πληρωθεί όταν θα φτάσω στα γεράματα. Θα πληρωθεί. Κάτσε να ζω μέχρι τότε. Αυτό αποφάσισα για εμένα. Δεν το συστήνω. Η μοναξιά είναι σκληρή παρέα, αλλά σε οδηγεί και σε μονοπάτια φιλοσοφίας. Βέβαια έχει και δύο μικρά δώρα, που είναι η γαλήνη και η ελευθερία. Αλλά είναι η πιο σκληρή παρέα…», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share