Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ηχηρό «άκυρο» Νίκου Βέρτη στο Survivor!

«Θα προτιμούσα να δουλεύω σε σουβλατζίδικο τζάμπα...»

26 Σεπτεμβρίου 2022 20:46
Ηχηρό «άκυρο» Νίκου Βέρτη στο Survivor!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Βέρτης μπορεί να μην δίνει συχνά συνεντεύξεις, ωστόσο όταν αποφασίζει να μιλήσει, μιλάει ανοιχτά για όλα. O γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης και τόνισε πως θα δυσκολευόταν ιδιαίτερα με το θέμα του φαγητού.

Στο δίλημμα αν θα επέλεγε να δουλέψει σε σουβλατζίδικο ή να πάει στο Survivor, ο Νίκος Βέρτης είπε ότι θα επέλεγε με μεγάλη του ευχαρίστηση το πρώτο ενδεχόμενο και μάλιστα, χωρίς αμοιβή. «Σαν το σουβλατζίδικο δεν έχει. Σιγά μην έτρωγα από τα σκουπίδια, μου έλεγαν τα παιδιά ότι έτρωγαν από τα σκουπίδια. Δεν είναι για μένα αυτά. Στο σουβλατζίδικο δεν έχει τέτοια», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Survivor - Παίκτης πήγε στο νοσοκομείο και δεν το έδειξε ο ΣΚΑΪ! (BINTEO)

Τόνισε μάλιστα, πως σε καμία περίπτωση δεν θα έτρωγε φαγητό από τα σκουπίδια, όπως έκαναν παλιότεροι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε επίσης στο πρόσφατο περιστατικό, με τον έλεγχο που έκανε η αστυνομία στο μαγαζί που εμφανίζεται και προκάλεσε τον εκνευρισμό του.

νικοσ-βερτησ-σαρβαιβορ-26-9

«Υπήρχαν πολλές καταγγελίες στο μαγαζί απ’ ό,τι κατάλαβα. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά την περιοχή, δεν είναι κατοικημένη. Το αεροδρόμιο έχει τα διπλάσια ντεσιμπέλ. Υπήρξε ένας έλεγχος από την αστυνομία, μπήκε μέσα στο μαγαζί, τον έκανε κανονικότατα και δεν βρήκε καμία παράβαση. Έφυγε. Μετά από λίγο ξαναγύρισε, ξαναέκανε έλεγχο, έφυγε κι ήταν όλα κανονικά. Ξαναγύρισε μετά από λίγο για τρίτη φορά και έκανε τον ίδιο έλεγχο. Όταν λοιπόν, σε ελέγχουν για το ίδιο πράγμα τόσες φορές, αρχίζεις να χάνεις την υπομονή σου», δήλωσε.

Την θυμάστε; Την Ελένη Δάρρα από το Survivor 1 δεν θα την γνώριζε σήμερα ούτε ο... Σάκης Τανιμανίδης!

Πέρασαν κιόλας 5 χρόνια από τη στιγμή που το πρώτο Survivor στον ΣΚΑΪ μπήκε στη ζωή μας.

25 παίκτες πέρασαν από τον Άγιο Δομίνικο το 2017 με έναν εξ’ αυτών να αποχωρεί την πρώτη εβδομάδα και να μην τον θυμάται κανείς.

Δεν συνέβη, όμως, το ίδιο και με τους υπόλοιπους 24 οι οποίοι στην πλειονότητά τους εξακολουθούν να απασχολούν είτε τηλεοπτικά είτε μέσω social media. Άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο.

Μια τις παίκτριες που δεν συνεχίζουν να απασχολούν τα ΜΜΜ, όπως και ο Μάνατζερ Ράγκμπι, είναι η Ελένη Δάρρα! Η Πατρινή Μαχήτρια που έκατσε λίγο στο παιχνίδι αλλά κατάφερε να ξεχωρίζει για τον εξαιρετικό χαρακτήρα της!

Τρία χρόνια μετά η όμορφη γυμνάστρια είναι μια αλλά καθώς δεν είναι καν... ξανθιά όπως την μάθαμε!

Το Athensmagazine.gr την εντόπισε και σας την παρουσιάζει σε μια αποκαλυπτική φωτογραφία παρακάτω!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share