Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Κάρφωσε» για τα καλά τον Πάνο Μιχαλόπουλο η Κάρμεν Ρουγγέρη - Όλη η αλήθεια για τον ηθοποιό

«Δεν είναι εύκολος στις επαφές του», δήλωσε μεταξύ άλλων

26 Σεπτεμβρίου 2022 19:24
«Κάρφωσε» για τα καλά τον Πάνο Μιχαλόπουλο η Κάρμεν Ρουγγέρη - Όλη η αλήθεια για τον ηθοποιό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σπίτι τους υποδέχθηκαν οι Κάρμεν Ρουγγέρη και ο σύζυγός της, Ανδρέας Κουλουμπής τον Ιορδάνη Παπακυριακού για την εκπομπή «Δύο στις 10». Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε και για τον Πάνο Μιχαλόπουλο, καθώς είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί στην Ώρα την Καλή.

«Φοβήθηκα πάρα πολύ (όταν η Κάρμεν αρρώστησε). Μαύρη περίοδος αυτή για εμένα να πάσχει κάποιος που είναι τόσο δεμένος μαζί σου, είναι κάτι φοβερό.» είπε ο Ανδρέας Κουλουμπής. «Πήγα στη γιατρό και μου είπε να κάνεις χθες την εγχείρηση. Δεν ήταν τίποτα γιατί ήταν στην αρχή» δήλωσε η Κάρμεν Ρουγγέρη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Δεν έχουμε επικοινωνία. Ο Πάνος δεν είναι τόσο εύκολος στις επαφές του. Μου λείπει από την τηλεόραση. Είναι αξιόλογος ηθοποιός» συμπλήρωσε η Κάρμεν Ρουγγέρη για τον Πάνο Μιχαλόπουλο.

«Τελείωσα, δεν έχω τίποτα άλλο...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Πάνου Μιχαλόπουλου

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος έχει εδώ και πολλά χρόνια αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, όντας πια στην Καλαμάτα και έχοντας αλλάξει επάγγελμα, σε μια απόφαση απόλυτα συνειδητή.

Από τις σπάνιες φορές που παραχωρεί συνεντεύξεις ο ηθοποιός, που σχετιζόταν και με τη Ειρήνη Παπά, μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» και εξομολογήθηκε ότι δεν αναπολεί τίποτα από το παρελθόν.

Τα λόγια του Μιχαλόπουλου για την απόσυρσή του

«Απλώς νοσταλγώ κάποιους ανθρώπους που είχαμε φιλία από εκείνα τα χρόνια. Όλα τα άλλα πέρασαν και είναι απλές αναμνήσεις», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Είμαι στην Καλαμάτα και ασχολούμαι με την πατρική γη. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε το θέατρο ούτε η τηλεόραση και η ζωή μου είναι σε άλλο στάδιο από αυτό που ζούσα έως τότε που πήρα την απόφαση να αποσυρθώ».

Μιλώντας για τη συνειδητή απόφαση που πήρε εξηγεί πως από τότε που αποχώρησε δεν έχει εμφανιστεί ξανά πουθενά. «Για μένα αυτή η απόφαση δεν ήταν κάτι δύσκολο γιατί πάντα πατούσα γερά στα πόδια μου. Δεν με ενδιέφερε να διατηρήσω την εικόνα μου ούτε τίποτα τέτοιο, το οποίο θεωρώ και ματαιόδοξο. Έκανα μία δουλειά. Ως δουλειά είπα ‘τελείωσα, δεν έχω να δώσω τίποτα άλλο κι έτσι έφυγα’. Ακούω πολλές φορές να λένε ‘είναι επώδυνο για έναν καλλιτέχνη να φεύγει’. Όχι, για εμένα δεν ήταν καθόλου επώδυνο. Ξέρεις πόση ευτυχία μου προσφέρει να ασχολούμαι με τα δέντρα, την καλλιέργεια και την αγροτική ζωή; Παίρνω ζωή απ’ όλο αυτό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share