Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022

Ποια Λιλίκα Παντζοπούλου; Αυτή είναι η αμύθητη περιουσία που θα κληρονομήσουν από τον ζάπλουτο πατέρα του Ματέο και Ελένη Μενεγάκη

Η δουλειά που κάνει ο Δημήτρης Παντζόπουλος

26 Σεπτεμβρίου 2022 16:55
Ποια Λιλίκα Παντζοπούλου; Αυτή είναι η αμύθητη περιουσία που θα κληρονομήσουν από τον ζάπλουτο πατέρα του Ματέο και Ελένη Μενεγάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ματέο Παντζόπουλος είναι ευτυχισμένος εδώ και πολλά χρόνια με την Ελένη Μενεγάκη, με τον ίδιο να έχει καταφέρει να κλέψει την καρδιά της, διαθέτοντας και τη δυνατότητα να της προσφέρει τα πάντα.

Μπορεί να γνωρίζουμε ήδη με τι ασχολείται η μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου, Λιλίκα, ωστόσο, ελάχιστα γνωρίζουμε για τον πατέρα του Δημήτρη, αφού δεν θέλει να έχει καμία σχέση με την showbiz και την έκθεση στην τηλεόραση. Αυτό λοιπόν το έχουν σεβαστεί στην οικογένεια για αυτό και αποφεύγουν τις κοινές επίσημες φωτογραφίσεις.

Η δουλειά του πατέρα του και η περιουσία

Η Ελένη Μενεγάκη μάλιστα, λατρεύει τον πεθερό της και είχε αναφερθεί και μια φορά στο πρόσωπο του στον αέρα εκπομπής της λέγοντας: «Αύριο είναι 26, του Αγίου Δημητρίου. Δημήτρη θέλω, οπωσδήποτε. Αν δεν βρείτε θα πάρω τον πεθερούλη μου, ο οποίος είναι αριστούργημα. Του πεθερούλη μου το τηλέφωνο δεν σας το λέω στον αέρα…».

Ο πατέρας του Ματέο, Δημήτρης Παντζόπουλος είναι ιδιοκτήτης εταιρείας με αγροτικά προϊόντα και έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto που υπογράφει ο Ανδρέας Βλάσσης, αποκάλυψε το ποσό που ανήκει στην οικογένειά του. Σύμφωνα πάντα, λοιπόν, με το δημοσίευμα, η περιουσία του Μάκη αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share