Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ναταλία Γερμανού: Αυτός ήταν ο λόγος που έφαγε ξύλο από τον πατέρα της, Φρέντυ - «Κατάφερα να ξεφύγω...»

Τι είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν;

26 Σεπτεμβρίου 2022 15:34
Ναταλία Γερμανού: Αυτός ήταν ο λόγος που έφαγε ξύλο από τον πατέρα της, Φρέντυ - «Κατάφερα να ξεφύγω...»
(KATΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ναταλία Γερμανού είχε παραχωρήσει στο παρελθόν συνέντευξη στο περιοδικό «You» και μεταξύ άλλων είχε μιλήσει και για τον πατέρα της και τη σχέση που είχε με τον Φρέντυ Γερμανό αλλά και με τη μητέρα της, Εριέττα Μαυρουδή.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για το πώς κατάφερε να ξεφύγει από το όνομα που είχαν χτίσει οι γονείς της: «Κατάφερα να ξεφύγω από το όνομα, γιατί αν έμπαινα στη διαδικασία έστω να προσπαθήσω να τους ξεπεράσω, θα είχα πάει στο τρελάδικο. Αυτοί οι γονείς δεν ξεπερνιούνται! Οπότε λοξοδρόμησα και σταμάτησα να προσπαθώ να τους ξεπεράσω και μπήκα στον παράδρομο των δικών τους λεωφόρων. Ακολούθησα διαφορετικά επαγγέλματα. Εξάλλου ο μπαμπάς μου ήταν «θρύλος». Δεν έγινα λοιπόν, συγγραφέας, δημοσιογράφος, ρεπόρτερ, ακολούθησα αυτό που λέγεται ελαφρά ψυχαγωγία και όχι δημοσιογραφία και ρεπορτάζ».

Ναταλία Γερμανού
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)

Επίσης η Ναταλία Γερμανού, μίλησε και για την εποχή που ήταν μικρότερη, και στο σπίτι της μπαινόβγαιναν συνεχώς η Έλλη Λαμπέτη και ο Δημήτρης Χορν. Πώς ένιωθε τότε η γνωστή παρουσιάστρια;

«Ήμουν πολύ μικρή για να καταλάβω τι ήταν όλοι αυτοί…Το κατανόησα αργότερα, αλλά ο πατέρας μου δεν μου άφησε κανένα περιθώριο να συμπεριφερθώ σα να είμαι η κόρη του Γερμανού. Μία φορά το έκανα στο νηπιαγωγείο, γιατί προσπαθούσα να πιάσω φιλίες και δεν είχα άλλο τρόπο κι έπιανα τα παιδάκια και του έλεγα ότι έχω μπαμπά τον Γερμανό! Όταν το έμαθε όμως εκείνος, έφαγα τέτοιες ανάποδες…Ήταν η μοναδική φορά που με χτύπησε! Μου είπε ότι “Δε θα ξεστομίσεις ποτέ ξανά ότι είσαι η κόρη του Φρέντυ Γερμανού!”. Από πάρα πολύ μικρή είχα μάθει ότι αυτό δεν το λέμε. Δεν είμαι η κόρη του Γερμανού, αλλά η Ναταλία!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share