Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022

Τον βλέπει και λιώνει: Αυτός είναι ο κούκλος μοναχογιός της Νανάς Παλαιτσάκη (photos)

Δείτε φωτογραφίες του

26 Σεπτεμβρίου 2022 15:21
Τον βλέπει και λιώνει: Αυτός είναι ο κούκλος μοναχογιός της Νανάς Παλαιτσάκη (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Νανά Παλαιτσάκη έχει μεγάλη αδυναμία στον μοναχογιό της Αλέξη που ζει και εργάζεται μόνιμα στην Γερμανία. Με την ευκαιρία δείτε ποιος ήταν ο πρώην σύζυγός της.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της συνέντευξή στην εκπομπή «MEGA με ΜΙΑ» η Νανά Παλαιτσάκη είχε πει για τον γιο της: «Τον έκανα σε πολύ μικρή ηλικία. Τον Αλέξη τον έκανα τελειώνοντας το Λύκειο. Όταν κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος, είχα διαβάσει το βιβλίο της Φαλάτσι και είχα πει ότι ποτέ δεν θα έκανα άμβλωση. Με είχε καθηλώσει αυτό το βιβλίο. Και έτσι προέκυψε ο Αλέξης. (…) Την ημέρα που γέννησα, ήμουν σε πάρτι συμμαθητών και χορεύαμε. Ήταν μεσάνυχτα και έλεγα στον μπαμπά του γιου μου ότι πονούσα όλο και περισσότερο. Κάποια στιγμή ένιωσα μια δυσφορία και πήγαμε σπίτι και πήραμε τηλέφωνο τον γιατρό και μας είπε να πάμε στο μαιευτήριο.

Βάζω ρόλεϊ, φτιάχνω μαλλιά και μας παίρνουν φίλοι μας να πάμε για ποτό στη Μαβίλη. Πήγαμε και χορεύαμε και κάποια στιγμή φύγαμε για το μαιευτήριο και επειδή ο Νίκος ήταν καλός φωτογράφος ήθελε να φωτογραφίσει τον τοκετό. Ο γιατρός μου τον άφησε να μπει μέσα αλλά να πει ότι ήταν ειδικευόμενος γυναικολόγος. Όταν φτάσαμε στο μαιευτήριο, η μαία μας ενημέρωσε ότι γεννάω από λεπτό σε λεπτό. Είμαι στην αίθουσα τοκετών, ο γιατρός δεν είχε έρθει ακόμα και βλέπω τον μπαμπά του Αλέξη με την μάσκα του χειρουργού, ήρθε τρέχοντας ο γιατρός και μέσα σε 15 λεπτά γέννησα».

Σήμερα ο γιος της Νανάς Παλαιτσάκη είναι 40 ετών και είναι γοητευτικός όσο και η μητέρα του.

«Είμαι περήφανη για το γιο μου. Το να είμαι η μαμά του Αλέξη είναι ό,τι πιο σοφό έχω κάνει στη ζωή μου», είχε δηλώσει επίσης σε συνέντευξή της στο περιοδικό People η Νανά Παλαιτσάκη…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share