Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κανένας Αλβάρο και κανένας Αλμπέρτο: Αυτή είναι η αληθινή... καψούρα της Αθηνάς Ωνάση

Η λατρεία που έχει από την πιο μικρή της ηλικία

26 Σεπτεμβρίου 2022 14:54
Κανένας Αλβάρο και κανένας Αλμπέρτο: Αυτή είναι η αληθινή... καψούρα της Αθηνάς Ωνάση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Ωνάση πέρασε μέσα στα χρόνια τις δικές της δυσκολίες, ωστόσο παρά τα άσχημα γεγονότα της ζωής της, είχε το δικό της τρόπο να ξεφεύγει μέσα από ένα αγαπημένο της χόμπι.

Μετά τον χωρισμό της με τον Αλβάρο, άλλωστε, η ίδια έχει αφοσιωθεί στα άλογά της. Η ιππασία μπήκε στη ζωή της σε μικρή ηλικία. Η Αθηνά, που έφερε θλίψη με την εικόνα της πρόσφατα, θέλει να έχει τα καλύτερα άλογα και γι’ αυτό τον λόγο προχώρησε στην αγορά του Castlefield Rubinu.

Έτσι κατάφερε να... ξεφύγει από το διαζύγιο

Πρόκειται για ένα δεκάχρονο «παλαίμαχο» άλογο που θα μεταφερθεί στους στάβλους της και θα προστεθεί στη μακρά λίστα των περιουσιακών της στοιχείων. Το άλογο, μέχρι πρόσφατα ανήκε στον Ιρλανδό αναβάτη Michael Duffy και αγωνίστηκε μαζί του πολλές φορές.

Μάλιστα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ρώμης, ο Ιρλανδός μαζί με το καφέ άλογο έτρεξε και κατέκτησε την τέταρτη θέση, έχοντας πετύχει την ίδια επίδοση έναν μήνα νωρίτερα στο Δουβλίνο, όπου τερμάτισαν και πάλι τέταρτοι. Επίσης, τον Ιανουάριο του 2018 κέρδισαν στα 1 και 45 μέτρα μετ' εμποδίων στο Jumping Amsterdam.

Στους συγκεκριμένους αγώνες η Αθηνά Ωνάση, όπως και οι περισσότεροι αναβάτες έχουν την ευκαιρία να δουν και τα άλογα των υπολοίπων συμμετεχόντων. Βλέπουν την πορεία και την επίδοση τους και ενημερώνονται για όλα τα χαρακτηριστικά τους. Κάπως έτσι έκλεισε τη συμφωνία για τη νέα της αγορά η χρυσή κληρονόμος. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η πολύ γνωστή στον χώρο εταιρεία Ashford Farm ήταν αυτή που μεσολάβησε για την πώληση του αλόγου στην Ωνάση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share