Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Νικήθηκε από την αρρώστια...» - Θρήνος για τον Παύλο Ορκόπουλο - Δάκρυσε ο ηθοποιός

Θλίψη για τον ηθοποιό και όλο το σταθμό

26 Σεπτεμβρίου 2022 14:40
«Νικήθηκε από την αρρώστια...» - Θρήνος για τον Παύλο Ορκόπουλο - Δάκρυσε ο ηθοποιός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Παύλος Ορκόπουλος έχει εμφανιστεί ελάχιστες φορές στην τηλεόραση πέραν των σειρών, όπου συμμετέχει, με τον ίδιο να έχει συγκινήσει σε μία εξ αυτών.

Συγκεκριμένα, σε πένθος είχαν «βυθιστεί» οι συντελεστές των «Άγριων Μελισσών», μετά την ξαφνική απώλεια ενός πολύ δικού τους ανθρώπου.

Κι αυτό, γιατί έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η γνωστή σκηνογράφος και ενδυματολόγος Γιούλα Ζωιοπούλου σε ηλικία 61 ετών.

Ο Παύλος Ορκόπουλος, που δεν έχει κρύψει την υπερηφάνεια για την καταγωγή του, είπε: «Είμαστε συγκλονισμένοι στο Διαφάνι από εκεί έρχομαι γιατί δεν είναι πια μαζί μας η ενδυματολόγος μας, η Γιούλα Ζωιπούλου. Την νίκησε η αρρώστια, αλλά η Γιούλα είναι ανίκητη. Εμείς θα την έχουμε πάντα στην καρδιά μας και η ζωή στο Διαφάνι συνεχίζεται… Ξεκινήσαμε όλοι μαζί και εκείνη έδωσε την δική της μάχη. Θα είναι πάντα μαζί μας. Θα την θυμόμαστε πάντα. Κουράγιο στην οικογένειά της»!

Η άγνωστη τραγωδία του «Παγιδευμένου» Παύλου Ορκόπουλου: Αυτός ήταν ο αδελφός του που πέθανε πριν λίγους μήνες! Σαν δυο σταγόνες νερό!

Τον Παύλο Ορκόπουλο τον απολαμβάνουμε φέτος μέσα από την πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι»! Ο γνωστός ηθοποιός μπορεί να βιώνει τρελή επιτυχία όμως οι τελευταίοι μήνες μόνο εύκολοι δεν ήταν για τον ίδιο! Κι αυτό γιατί τον περασμένο Μάρτιο έχασε τον αδελφό του, μετά από μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό!

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικής ιστοσελίδας της Κορινθίας, από όπου και κατάγεται ο ηθοποιός, ο αδελφός του Γιάννη έδινε μάχη για 25 μέρες με τον ιο και τελικά δεν τα κατάφερε! Μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα ανέφερε πως ήταν ανεμβολίαστος ενώ γενικά η οικογένειά του ήταν κατά των εμβολίων!

Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε τον αδελφό του Παύλου Ορκόπουλου, που κυριολεκτικά ήταν ολόιδιοι! Δείτε την φωτογραφία και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

Η άγνωστη τραγωδία του «Παγιδευμένου» Παύλου Ορκόπουλου: Αυτός ήταν ο αδελφός του που πέθανε πριν λίγους μήνες!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share