Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Έσπασε" τη σιωπή του ο Διονύσης Σχοινάς: "Είμαι πολύ στεναχωρημένος..." (Video)

Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα μετά το εξώδικο από νυχτερινό κέντρο

26 Σεπτεμβρίου 2022 14:21
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Διονύσης Σχοινάς "έσπασε" τη σιωπή του στην κάμερα του ANT1 και στον Γρηγόρη Μπάκα για την απόφασή του να αποχωρήσει από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο θα εμφανίζονταν μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Ο τραγουδιστής βρίσκεται πλέον σε δικαστική διαμάχη με το νυχτερινό κέντρο, το οποίο έστειλε δύο εξώδικα στον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή και με τα οποία ζητά το ποσό των 60.000 ευρώ.

«Σ’ αγαπάω πολύ. Τι να σου πω; Ειρήνη υμίν! Τίποτα, μη με ρωτάς τίποτα άλλο», είπε αρχικά ο Διονύσης Σχοινάς και συνέχισε: «Μη με ρωτάς, σε παρακαλώ. Είμαι πολύ στεναχωρημένος με αυτή τη φάση, μη με ρωτάς άλλο. Please», αντέδρασε, μη θέλοντας να δώσει συνέχεια στο θέμα.

«Ε, βέβαια είμαι στεναχωρημένος. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό το πράγμα, φιλιά», κατέληξε ο Διονύσης Σχοινάς στην κάμερα του ANT1.

"Η μουσική ενώνει μάγκες...": Αλλεπάλληλα καρφιά ανάμεσα σε Γιώργο Μαζωνάκη και Διονύση Σχοινά

Τη δική του απάντηση, μετά τις δηλώσεις του Διονύση Σχοινά έδωσε ο Γιώργος Μαζωνάκης. Μετά τη λήξη της συνεργασίας τους και την αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το σχήμα, ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση μέσα από την μουσική.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο καλλιτέχνες ήταν να βρεθούν στη σκηνή από τις 10 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο Διονύσης Σχοινάς ενοχλήθηκε αρχικά, με την επίσημη αφίσα των εμφανίσεών τους.

Με αφορμή αυτή τη διαφωνία, η πρεμιέρα μετατέθηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου, αλλά δημιουργήθηκαν νέες διαφωνίες στην πρόβα τζενεράλε για τη διάρκεια εμφάνισης των δύο καλλιτεχνών στο πρόγραμμα.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα συνεχίσει τελικά, μόνος του τις εμφανίσεις του και μάλιστα, βρήκε τον «κατάλληλο» τρόπο να ανακοινώσει την πρεμιέρα του.

Συγκεκριμένα, με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Μαζωνάκης ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως οι εμφανίσεις του ξεκινούν στις 29 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, δεν δίστασε να τραγουδήσει μία από τις επιτυχίες του Διονύση Σχοινά, με τίτλο «Ποτέ». «Ποτέ, δεν με κατάλαβες ποτέ, ποτέ σου δεν με γνώρισες, ποτέ. Η μουσική ενώνει μάγκες», είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Από τη μεριά του, ο Διονύσης Σχοινάς έδωσε τη δική του απάντηση, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

«Αγαπημένα μου φιλαράκια… Επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια, ο λόγος που αποχώρησα ήταν γιατί δύο φορές ακυρώθηκε η sold out πρεμιέρα μας χωρίς να το έχουμε αποφασίσει από κοινό και επί της ουσίας χωρίς να ξέρω τον λόγο! Πιστεύω στον αμοιβαίο σεβασμό κι έτσι πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια. Οπότε θεώρησα σωστό να αποχωρήσω υπερασπιζόμενος το όνομά μου, την καριέρα μου και τον εαυτό μου…» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό Instagram.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share