Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δύσκολες ώρες για τον Λάκη Λαζόπουλο - Έπεσε θύμα απάτης!

Τι συνέβη;

26 Σεπτεμβρίου 2022 13:25
Δύσκολες ώρες για τον Λάκη Λαζόπουλο - Έπεσε θύμα απάτης!
(EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι απάτες που γίνονται μέσω διαδικτύου το τελευταίο διάστημα, με πρόσωπα από τον χώρο της showbiz να αποτελούν στόχο των επιτήδειων. Μετά την αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά ότι έπεσε θύμα ηλεκτρονικής απάτης, καθώς άγνωστοι προσπάθησαν να παραβιάσουν τον τραπεζικό λογαριασμό της, και ο Λάκης Λαζόπουλος έπεσε και αυτός θύμα.

Όπως αποκάλυψε ο γνωστός παρουσιαστής μέσα από μια ανάρτηση στα social media, άγνωστοι χρησιμοποιούν το όνομά του υποστηρίζοντας πως έχει κάνει μια επένδυση που κάνει χιλιάδες ανθρώπους πλούσιους, παροτρύνοντάς τους να κάνουν το ίδιο.

Ο Μανώλης Σφακιανάκης, ειδικός ερευνητής διαδικτυακών εγκλημάτων, μίλησε στο Πρω1νό και ανέφερε πως χιλιάδες άνθρωποι έχουν πέσει θύματα αυτού του κυκλώματος.

«Το τελευταίο εξάμηνο υπάρχει ένα κύκλωμα που χρησιμοποιεί ονόματα επωνύμων μέσα σε θέματα και ρεπορτάζ, κάνει διαφημίσεις και τους εντάσσει μέσα σε σοβαρά sites έτσι ώστε να παρασύρει απλό κόσμο. Στις εν λόγω διαφημίσεις φαίνονται τα πρόσωπα της showbiz να βγάζουν πολλά χρήματα μέσω κρυπτονομισμάτων. Αν αφήσεις το όνομα και το τηλέφωνό σου, τότε αρχίζει το δράμα. Πάνω από 500.000.000 ευρώ είναι τα χρήματα που έχουν χάσει άνθρωποι από αυτή την απάτη», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Μανώλης Σφακιανάκης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share