Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μιλά σπαστά ελληνικά αλλά δεν έχει καμία σχέση με την Αγγλία: Αυτή είναι η καταγωγή της Σοφίας Χατζηπαντελή του GNTM

Κι όμως...

26 Σεπτεμβρίου 2022 14:02
Μιλά σπαστά ελληνικά αλλά δεν έχει καμία σχέση με την Αγγλία: Αυτή είναι η καταγωγή της Σοφίας Χατζηπαντελή του GNTM
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του πέμπτου κύκλου του GNTM, με τις ατάκες της να γίνονται viral και την ίδια να δέχεται αρκετή κριτική.

Πρόκειται για ένα μοντέλο με μεγάλες συνεργασίες με κορυφαίους οίκους μόδας. Παρόλο που είναι μόλις 25 ετών, συνεργάζεται με δύο διάσημα πρακτορεία του εξωτερικού, το Premier Model Management και το MUSE NYC και μετρά πολλές φωτογραφίσεις και καμπάνιες που θα ζήλευε το κάθε μοντέλο.

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχε σπουδάσει μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Maryland και αποτελεί ένα από τα πιο inspiring μοντέλα της γενιάς της καθώς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προσπαθεί να προωθήσει το το κίνημα Unibrowmovement, το οποίο υποστηρίζει ακράδαντα.

Το νεαρό μοντέλο, έχει εμφανιστεί σε περισσότερα από 50 διάσημα περιοδικά μόδας παγκοσμίως, όπως τα Vogue, New York Times, Vanity Fair, Elle και Harpers Bazaar, ενώ φυσικά έχει συνεργαστεί με τη Chanel και τη Fenty Beauty.

Όπως θα έχετε παρατηρήσει ήδη από τα πρώτα επεισόδια του GNTM 5, η Σοφία Χατζηπαντελή μιλάει ελληνικά αλλά σπαστά, ενώ στον λόγο της χρησιμοποιεί πάρα πολλές ξένες εκφράσεις. Μάλιστα πολλές φορές όταν θέλει να μιλήσει γρήγορα, μιλάει μόνο αγγλικά.

Στην πραγματικότητα ωστόσο... Δείτε περισσότερα στο Tv-24.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share