Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Όλα στην επιφάνεια για την Πόπη Τσαπανίδου: «Είμαι πολύ τυχερή που βρίσκομαι με έναν άνθρωπο που...»

Τι εξομολογήθηκε;

26 Σεπτεμβρίου 2022 12:11
Όλα στην επιφάνεια για την Πόπη Τσαπανίδου: «Είμαι πολύ τυχερή που βρίσκομαι με έναν άνθρωπο που...»
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πόπη Τσαπανίδου βρέθηκε πριν λίγο καιρό στο Πρω1νό απέναντι από τη Φαίη Σκορδά με εξομολογητική διάθεση. Με την ευθύτητα που τη χαρακτηρίζει μέσα στα χρόνια μίλησε για τη σχέση της με τις κόρες της, αλλά και την προσωπική της ζωή. Παράλληλα, δείτε τη μεγάλη απώλεια που γονάτισε τη δημοσιογράφο.

«Είναι πρόκληση και μεγάλο άγχος, αλλά όταν βλέπεις ότι όλο φτάνει στο τέλος του. Νιώθεις ότι τα έχεις καταφέρει όταν τα παιδιά ανεξαρτητοποιούνται πλήρως και γίνονται άνθρωποι ενήλικες, αλλά ολοκληρωμένοι ενήλικες, όχι σπουδάζουν ακόμα και έχουν την ανάγκη της οικογένειας. Εμένα και οι τρεις κόρες μου έχουν φτιάξει τις ζωές τους, τα σπίτια τους…», ανέφερε σχετικά με τη δυσκολία που έχει να μεγαλώνει κανείς μόνος του τα παιδιά του.

Η ίδια έγινε μητέρα στα 20 της χρόνια, κάνοντας τους γονείς της παππούδες σε επίσης μικρή ηλικία, αφού η μαμά της ήταν γιαγιά στα 40 της και ο μπαμπάς τους παππούς στα 41 του.

Ανάμεσα σε άλλα, η Πόπη Τσαπανίδου, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, λέγοντας πως μια οικογένεια όπως εκείνη των γονιών της ήταν για την ίδια στόχος ζωής.
“Σαν στόχος ζωής ήταν πάντα το να μπορέσω να κάνω μια σχέση σαν κι αυτή που έχει η μαμά μου και ο μπαμπάς μου. Μαζί για πάντα κλπ. κλπ. Αυτό βαθιά μέσα μου. Στο απ΄έξω μου δεν υπήρχαν πολλά περιθώρια, ούτε για πειραματισμούς. Τρως και μια φορά τα μούτρα σου και λες «ασ’ το καλύτερα». Αλλά τώρα είμαι αρκετά τυχερή. Είμαι πολύ τυχερή που βρίσκομαι με έναν άνθρωπο που τα έχει σωστά όλα στο ζύγι. Δηλαδή, είναι όπως πρέπει για μένα. Η ζυγαριά που λέει τόσο κοντά όσο πρέπει και τόσο μακριά όσο πρέπει και τόσο ελεύθερη όσο πρέπει και τόσο άνθρωπος ο ενός του άλλου όσο πρέπει, για τις ανάγκες σου.

Είμαστε άλλοι σε κάθε φάση της ζωής μας, οπότε μπορεί να προσπερνάμε πράγματα, που μπορεί αν τα δούμε στο μέλλον να τα δούμε με άλλο μάτι. Λένε κάθε εμπόδιο για καλό και είναι αλήθεια.”

Δείτε όσα είπε στο Πρω1νό:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share