Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καταστροφή για την Κατερίνα Καραβάτου: «Άργησα να εκτιμήσω τα ταλέντα του Κρατερού Κατσούλη...»

Τι δήλωνε πριν το διαζύγιο;

26 Σεπτεμβρίου 2022 09:55
Καταστροφή για την Κατερίνα Καραβάτου: «Άργησα να εκτιμήσω τα ταλέντα του Κρατερού Κατσούλη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν μερικά χρόνια και πολύ πριν το διαζύγιο η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό «HELLO!» και μίλησαν για την γνωριμία τους, το πρώτο ραντεβού που βγήκαν. Παράλληλα, δείτε την επίμαχη σκηνή με το γκέι φιλί του Κρατερού Κατσούλη πριν έρθει η αναγνώριση.

Τι τράβηξε την παρουσιάστρια στον σύζυγό της; «Δε θα έλεγα ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, γιατί άργησα να εκτιμήσω τα ταλέντα του. (Γέλια) Το πρώτο πράγμα που με κέρδισε στον Κρατερό, όταν αρχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο, πριν ακόμη αποφασίσουμε να βγούμε ραντεβού, ήταν ότι γελούσε πραγματικά με την καρδιά του με κάθε ανέκδοτο που του έλεγα. Κι όπως όλοι ξέρετε, τα ανέκδοτα δεν είναι το δυνατό μου σημείο!», είπε χαρακτηριστικά.

Καραβάτου Κατσούλης

Παράλληλα, ο Κρατερός Κατσούλης συμπλήρωσε: «Προσωπικά, πρώτα απ’ όλα με τράβηξε το γεγονός ότι είναι μια ωραία γυναίκα. Ευτυχώς, πολύ γρήγορα αντιλήφθηκα την καθαρότητα και τη μεγάλη τρυφερότητα και αγάπη που έχει μέσα της. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι βεβαιώθηκα ότι μπορούμε να ζήσουμε μαζί όταν μου είπε ότι έχω γαλλική μύτη! Κι εγώ της απάντησα ότι προφανώς αναφέρεται σε μια ειδική ράτσα γερακιών, που εκτρέφονται κάπου στη Γαλλία. Τότε κατάλαβα πόσο ερωτευμένη είναι μαζί μου».

Αναφορικά με το πρώτο τους ραντεβού, η Κατερίνα Καραβάτου δήλωσε «Καταρχάς, τότε δεν ήμουν σίγουρη ότι ήταν ραντεβού, κι ακόμα διατηρώ κάποιες αμφιβολίες! Προσωπικά πίστευα ότι απλώς βγήκαμε για φαγητό, σαν δυο καλοί φίλοι», ενώ ο ηθοποιός αποκάλυψε «Στην αρχή η Κατερίνα το έπαιζε πολύ δύσκολη. Ξεκάθαρα, όμως, εκείνο το δείπνο ήταν το πρώτο μας ραντεβού».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share