Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022

«Σπόντα» Άντζελας Δημητρίου: «Κοίτα που είναι αυτοί τώρα και που εγώ» - Το υπονοούμενο για Στηβ Κακέτση

«Καρφί» από την τραγουδίστρια

26 Σεπτεμβρίου 2022 09:40
«Σπόντα» Άντζελας Δημητρίου: «Κοίτα που είναι αυτοί τώρα και που εγώ» - Το υπονοούμενο για Στηβ Κακέτση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν μερικά χρόναι η Άντζελα Δημητρίου είχε μιλήσει με απόλυτη ειλικρίνεια για τις σχέσεις της, τα λάθη της και τους άντρες της ζωής της στον Πέτρο Κωστόπουλο. Δείτε τι εξομολογήθηκε για το γιο της.

Η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια εξήγησε γιατί επέλεγε στη ζωή της συγκεκριμένου είδους άντρες καθώς και γιατί την «πατούσε» ενίοτε με τις επιλογές της. «Από μικρό παιδί στερήθηκα τον πατέρα μου. Στις σχέσεις μου έβλεπα πρώτα τον πατέρα μου και μετά τον φίλο μου. Δυστυχώς, είχα καλή ψυχή και με πιάνανε κορόιδο. Που είναι όμως αυτοί που με έπιασαν κορόιδο και που είμαι εγώ τώρα» δήλωσε η Άντζελα Δημητρίου.

Κακέτσης Δημητρίου

Η τραγουδίστρια όμως δεν παρέλειψε, για ακόμη μια φορά, να ξεχωρίσει τον Στηβ Κακέτση, τον άντρα που αγάπησε περισσότερο από όλους, τονίζοντας πως: «Για τον Στηβ δεν μπορώ να σου πω το ίδιο πράγμα. Τον βοήθησα και με βοήθησε πάρα πολύ. Τον αγάπησα και με αγάπησε πολύ. Κάποια στιγμή όμως υπήρξε ένα τέλος. Πέρασα πολύ καλά με τον Στηβ. Αν κάποια λάθη τα μαζεύαμε ίσως και να ήμασταν ακόμα ζευγάρι».

Τέλος, η Άντζελα Δημητρίου αναφερόμενη στις οικονομικές διαφορές που είχε με πρώην σύντροφο της ο οποίος την εκμεταλλεύτηκε δήλωσε: «Τα χρήματα δεν μας προσφέρουν τίποτα. Όταν παύεις να έχεις αξιοπρέπεια δεν υπάρχουν χρήματα κι αυτός δεν είχε αξιοπρέπεια».

«Μαύρο» πρόβατο η Άντζελα Δημητρίου: «Με τον πατέρα μου είχαμε τεράστια κόντρα, έβγαινε στα κανάλια και με έβριζε, έλεγε ότι...»

Η Άντζελα Δημητρίου σε παλιότερη συνέντευξή της στο «ΛΟΙΠΟΝ» κάνοντας έναν απολογισμό για τα λάθη της ζωής της, αναθεωρώντας το παρελθόν της, αποκάλυψε ότι ο πατέρας της δεν της συμπεριφέρθηκε σωστά και κοίταξε να εκμεταλλευτεί εκ των υστέρων το όνομά της.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Γιώργο Τρούπη και την κόρη της Όλγα.

Άντζελα Δημητρίου

Γιατί κάνει «λάθη» σε επανάληψη;

«Το γάμο αυτό τον ήθελε πάρα πολύ το παιδί μου, φτιάξουμε μια οικογένεια. Τον είδε που μίλησε έτσι στην τηλεόραση και μου είπε η Όλγα: «Μαμά, κάτι, είναι καλός ο Γιώργος». Ο Γιώργος είπε, ότι θέλει να την αναγνωρίσει, αν θέλει και η Όλγα. Το παιδί μου είναι αγνώστου πατρός στα χαρτιά, ακόμα. Το Σεπτέμβριο παντρεύεται. Της είπα ότι ο πατέρας της, για μία φορά μόνο, αυτή τη στιγμή που θα την παραδώσει οσο γαμπρό, πρέπει να είναι κοντά της, να την πάω μαζί του στην εκκλησία. Την παρότρυνα να πάει να του ζητήσει 10 λεπτά για να την πάει νύφη στο γάμο της και μετά ας μην την ξαναδεί. Δεν έχει καμία επαφή μαζί της, δεν ξέρω αν θα το κάνει. Ψηλά είναι ο Θεός κα βλέπει, δυστυχώς, όλα εδώ πληρώνονται»

Οι δυσκολίες την δυνάμωσαν;

«Ναι, μου έκαναν πάρα πολύ καλό. Αν είχα άλλους γονείς, μπορεί και να μην ήμουν έτσι και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τα προβλήματα που μου έβγαλαν στην πορεία μου, τα οποία με έκαναν πάρα πολύ δυνατή, ειδικά τον πατέρα μου. Αν ήμουν ένα μαλθακό παιδί, ίσως να μην είχα κάνει τόσα πράγματα, όμως έγινα ένα δυναμικό παιδί, από τα 11 χρόνια μου.

Με το μακαρίτη τον πατέρα του είχα μια τεράστια κόντρα. Έβγαινε στα κανάλια, με έβριζε, έλεγε ότι πεινάει, δεν έχει να φάει, ότι είναι ο πατέρας της Δημητρίου και πουλάει λαχεία. Μου έκανε κακό στη δουλειά μου η ίδια μου η οικογένεια κι αυτό δεν είναι ωραίο πράγμα. Δεν φέρνεις ένα παιδί στον κόσμο για να το εκμεταλλευτείς».


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share