Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Αυτή τη στιγμή παίρνω εξαιτίας τους...» - Κόλαφος η πτωχευμένη Δήμητρα Λιάνη για την οικογένεια Παπανδρέου μετά το θάνατο του Ανδρέα

Τα λόγια της με... κύριο στόχο τον Γιώργο

26 Σεπτεμβρίου 2022 07:59
«Αυτή τη στιγμή παίρνω εξαιτίας τους...» - Κόλαφος η πτωχευμένη Δήμητρα Λιάνη για την οικογένεια Παπανδρέου μετά το θάνατο του Ανδρέα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δήμητρα Λιάνη δεν έχει κρύψει μέσα στα χρόνια τη διάσταση, που υπάρχει ανάμεσα στην ίδια και την οικογένεια Παπανδρέου, ειδικά μετά το θάνατο του Ανδρέα, κατηγορώντας τη για ουκ ολίγα πράγματα, που έχει διαπράξει.

Συγκεκριμένα, η ίδια είχε εμφανιστεί αναστατωμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την οικονομική της κατάσταση. Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου δε φοβήθηκε να αποκαλύψει πόσα χρήματα παίρνει.

Η οικονομική κατάστασή της και οι κατηγορίες στην οικογένεια Παπανδρέου

«Δεν είμαι καλά οικονομικά. Είναι δύσκολα. Γιατί φρόντισε η οικογένεια Παπανδρέου να μου έχουν πάρει την μισή σύνταξη. Αυτή τη στιγμή παίρνω 870 ευρώ, γιατί η Νίμπλουμ παίρνει την μισή. Τη Νίμπλουμ έφερε ο Γιώργος, γιατί διατηρεί πάρα πολύ καλή σχέση, στα σαράντα να παραστεί στο μνημόσυνο», είπε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, τονίζοντας και σε άλλη περίπτωση πως θα σπάσει τη σιωπή της, και συνέχισε:

«Το ένα σπίτι έχει φύγει για πλειστηριασμό, το άλλο σπίτι νοικιάζεται και πάει στην εφορία γιατί είναι μεγάλο το χρέος και γιατί με κυνήγησαν πολιτικά. Όλα αυτά οφείλονται σε ένα σχέδιο εξόντωσης. Το έχει καταλάβει ο κόσμος πώς μου την έπεσαν μετά; Άγρια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share