Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022

«Η Εύα ήταν τότε τεσσάρων ετών, όταν...»: Η Βάσω Λασκαράκη εξομολογείται για το χωρισμό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη!

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός;

25 Σεπτεμβρίου 2022 21:24
«Η Εύα ήταν τότε τεσσάρων ετών, όταν...»: Η Βάσω Λασκαράκη εξομολογείται για το χωρισμό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Μαμάδες» με τη Ζωή Κρονάκη ήταν καλεσμένη πιρν καιρό η Βάσω Λασκαράκη, η οποία μίλησε και για το χωρισμό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αλλά και πώς διαχειρίστηκαν το συγκεκριμένο γεγονός λόγω του παιδιού τους.

Δείτε επίσης: Ανατροπή για Γιάννη Τσιμιτσέλη και Κατερίνα Γερονικολού: Γάμος και παιδί για το ζευγάρι;

«Καμία απόφαση διαζυγίου, ειδικά όταν υπάρχει κι ένα παιδί, δεν είναι εύκολη. Η Εύα ήταν τότε τεσσάρων ετών, οπότε καθίσαμε κάτω, βάλαμε στην άκρη ότι διαφορές είχαμε και συμβουλευτήκαμε μια ψυχολόγο και μια παιδοψυχολόγο. Μας είπαν πώς πρέπει να το χειριστούμε, τι είναι αυτά που πρέπει να πούμε, ποιες αντιδράσεις να περιμένουμε», είπε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη.

Η Βάσω Λασκαράκη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Και πιστεύω ότι αυτό ήταν κάτι που μας βοήθησε πολύ πρώτα απ’ όλα στη δική μας ψυχολογία για το πώς θα το χειριστούμε γιατί εκείνη τη στιγμή πρέπει να είναι πολύ ψύχραιμος, πρέπει να αφήσεις τα πάντα στην άκρη και να πας ως γονιός με τον άλλον για ένα κοινό καλό που είναι το παιδί».

Τέρμα τα ψέματα: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισαν Γιάννης Τσιμιτσέλης - Βάσω Λασκαράκη το 2017!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη γνωριζόντουσαν αρκετά χρόνια, ο λόγος όμως για να έρθουν κοντά ήταν η επιτυχημένη σειρά, Πολυκατοικία, όπου πρωταγωνιστούσαν και υποδύονταν ένα ζευγάρι.

Τον Οκτώβριο του 2013 και λίγους μήνες πριν υποδεχτούν την μονάκριβη κόρη τους, αποφάσισαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο. Μετά από τρείς μήνες ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Εύα , ολοκληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share