Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Χάνω το παιδί μου...»: Θρήνος για τον Γιάννη Πάριο

Οι τραγικές του ώρες!

25 Σεπτεμβρίου 2022 19:41
«Χάνω το παιδί μου...»: Θρήνος για τον Γιάννη Πάριο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γιάννης Πάριος: Συνειδητοποίησα σε κάποια φάση ότι έπρεπε να αποδεχτώ εμένα, να αγαπήσω εμένα πρώτα, ώστε να καταφέρω να μεταδώσω σε κάποιον όσα κάνει για εμένα. Όλα αυτά τα έμαθα με πολλή δουλειά, επιμονή και υπομονή.

Τα ψυχοσωματικά προβλήματα που είχε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης

Υπήρχαν φάσεις που δεν αγαπούσες εσένα;

Υπήρξαν δυο-τρία χρόνια που ήμουν πρακτικά νεκρός – άσχημη λέξη, αλλά έτσι το ένιωθα. Είχα ψυχολογικά προβλήματα που εξελίχθηκαν σε ψυχοσωματικά. Μου έκανε η καρδιά μου μια αρρυθμία κι αυτό με έριξε πολύ ψυχολογικά. Το έψαξα, πήγα σε γιατρούς, όλοι μου έλεγαν «δεν έχεις κάτι» και ότι για αυτή την πτώση ευθύνεται το μυαλό μου.

Για πολλά χρόνια συνεχίστηκαν οι αρρυθμίες, μέχρι που έπειτα από πολλές συνεδρίες με ψυχολόγους κατάλαβα ότι δεν μιλούσα και πως ό,τι με απασχολούσε το κρατούσα μέσα μου και δεν το έλεγα. Πλέον, είμαι πολύ καλά, ό,τι έχω ή σκέφτομαι το επικοινωνώ και, ευτυχώς, οι αρρυθμίες υποχώρησαν.

“Χάνω το παιδί μου..”: Θρήνος για τον Γιάννη Πάριο

Πώς φαντάζεσαι τη ζωή σου στα 40;

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε εύχομαι στα 40 μου να ζούμε όλοι, να έχει τελειώσει ο κορονοϊός. Να έχω δώσει στους γονείς μου εγγόνια, να κάνω τη μαμά γιαγιά, γιατί ο μπαμπάς είναι ήδη παππούς. Τα χρωστάμε όλα στους γονείς, καλά και κακά.

Οι στιγμές ευτυχίας του Μιχαήλ Βαρθακούρη

Περίγραψέ μας μια στιγμή ευτυχίας.

Έχω αρκετές τέτοιες στιγμές. Η εικόνα που δεν θα μου βγει από το μυαλό είναι η μαμά να κλαίει στη συναυλία του Νικόλα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Ήταν μαγική στιγμή κι αυτό που περιγράφω το έχω σε βίντεο. Επίσης, λατρεύω να πηγαίνω για ψάρεμα με τον μπαμπά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share