Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022

Στιγμές τρόμου για την Βικτώρια Καρύδα - Η αποκάλυψη για τον θάνατο του Γιάννη Μακρή

"Είμαι απολύτως σίγουρη ότι πίσω..."

25 Σεπτεμβρίου 2022 18:55
Στιγμές τρόμου για την Βικτώρια Καρύδα - Η αποκάλυψη για τον θάνατο του Γιάννη Μακρή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σίγουρη για την ενοχή των δυο αδελφών βουλγάρικης καταγωγής που είναι κύριοι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, εμφανίζεται η Βικτώρια Καρύδα σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα “Real News”.

«Είμαι απολύτως σίγουρη ότι πίσω από τη δολοφονία του άντρα μου βρίσκονται αυτοί οι δυο Βούλγαροι. Έχω δει τον δολοφόνο του άντρα μου τόσες φορές στο δικαστήριο και κάθε φορά ανατριχιάζω. Ακόμα και ένα μικρό παιδί αν δει το βίντεο, μπορεί να καταλάβει ότι αυτός που είναι κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Γιάννη, είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτόν στο βίντεο. Υποφέρω, έχω κουραστεί και φυσικά φοβάμαι ακόμα γιατί οι Αρχές δεν έχουν βρει ακόμα ποιος είναι αυτός που έστειλε τους δυο Βούλγαρους να σκοτώσουν τον Γιάννη», δηλώνει η Βικτώρια Καρύδα.

Στιγμές τρόμου για την Βικτώρια Καρυδά - Η αποκάλυψη για τον θάνατο του Γιάννη Μακρή

Και συνεχίζει: «Θεωρώ απάνθρωπο το ότι δυο κατηγορούμενοι προβάλλουν κάποιες εντελώς παιδικές δικαιολογίες για να αποδείξουν ότι δήθεν δεν ήταν αυτοί. Αυτό πραγματικά με έχει διαλύσει. Προσπαθώ να μιλάω συνέχεια για το αυτονόητο λες και ο κόσμος δεν έχει μάτια και δεν βλέπει ότι αυτός είναι ο δολοφόνος. Λένε ότι δήθεν ήρθαν στην Ελλάδα για βόλτα και για δουλειές και ότι δεν έχουν καμία σχέση με υπόκοσμο. Και ο φίλος του που τον αναγνώρισε γιατί δολοφονήθηκε λίγο πριν το δικαστήριο. Τέρμα οι δικαιολογίες».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share