Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σε πελάγη ευτυχίας η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρων Βασιλειάδης

Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα!

25 Σεπτεμβρίου 2022 17:04
Σε πελάγη ευτυχίας η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρων Βασιλειάδης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρων Βασιλειάδης βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους. Η τελετή έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το γεγονός γνωστοποιήθηκε από την Εριέττα Κούρκουλου με ένα insta story. Με την ευκαιρία δείτε τον άνδρα στον οποίο έχει απόλυτη αδυναμία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Εριέττα Κούρκουλου κ ο Βύρωνας Βασιλειάδης βάφτισαν τον γιο τους χθες Σάββατο 24/9 και το όνομα που του δόθηκε – όπως έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό το ζευγάρι – είναι Νίκος. Ωστόσο το ζευγάρι επιθυμεί να διατηρήσει χαμηλούς τόνους όπως καθώς προσέχει την έκθεση της προσωπικής του ζωής.

Το μόνο που είδε το φως της δημοσιότητας, είναι μια κάρτα που υπήρχε στα τραπέζια των καλεσμένων που ενημέρωνε τους καλεσμένους πως το μενού είναι αποκλειστικά vegan γεγονός που αντιπροσωπεύει τον υγιεινό τρόπο ζωής που έχουν επιλέξει η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρωνας Βασιλειάδης προσπαθούν να μεταλαμπαδεύσουν και στον γιο τους.

«Κανένα ζώο δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του δείπνου σας. Tο μέλλον είναι vegan. Επιλέξτε την ευγένεια. Ίσως αυτό το γεύμα να είναι το πρώτο πολλών άλλων» είναι το μήνυμα που αναγραφόταν στην κάρτα.

Σε πελάγη ευτυχίας η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρων Βασιλειάδης

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share