Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τέλος η Δούκισσα Νομικού από «Το Πρωινό» – Η επίσημη ανακοίνωση του ANT1

Οριστικό!

25 Σεπτεμβρίου 2022 14:55
Τέλος η Δούκισσα Νομικού από «Το Πρωινό» – Η επίσημη ανακοίνωση του ANT1
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΝΤ1 για τη Δούκισσα Νομικού και το πρόωρο τέλος της συνεργασίας της με το Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα.

Σε αυτήν ξεκαθαρίζεται ότι η παρουσιάστρια παραμένει στο κανάλι, ωστόσο λόγω αγεφύρωτων διαφορών της με την πρωινή εκπομπή, ήταν κοινή η απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη Δούκισσα Νομικού αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1».

Η Δούκισσα Νομικού παραμένει, λοιπόν, στο δυναμικό του σταθμού, που την πιστεύει πολύ ως παρουσιάστρια και εξετάζονται τα επόμενα βήματά της.

Τέλος η Δούκισσα Νομικού από «Το Πρωινό» – Η επίσημη ανακοίνωση του ANT1

Πρωινό - ANT1: Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής της - Τι πραγματικά συνέβη μεταξύ Δούκισσας Νομικού & Γιώργου Λιάγκα

Εκτός Πρωινού βρισκόταν χθες 23/9 η Δούκισσα Νομικού κάτι που έκανε πολλούς να πιστεύουν πως η παρουσία της στην εν λόγω εκπομπή δεν θα είναι για πολύ, ειδικά βλέποντας την ίδια στιγμή την Λίτσα Πατέρα να λέει βουρκωμένη τα ζώδια.

Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό

Η παρουσία της κράτησε μόλις 14 μέρες και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που είχαμε, η Δούκισσα είχε έντονους διαπληκτισμούς με το κανάλι ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ένιωσε αρκετά άβολα κατά την διάρκεια της εκπομπής. Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share