Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023

Τους τα… έψαλε ο Γιάννης Μπέζος: «Αυτό για μένα είναι πορνό» (video)

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του ο γνωστός ηθοποιός

25 Σεπτεμβρίου 2022 10:18
Τους τα… έψαλε ο Γιάννης Μπέζος: «Αυτό για μένα είναι πορνό» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Secret των Παραπολιτικών παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Μπέζος με αφορμή τη νέα τηλεοπτική του δράση, «Ότι αγαπώ» στο OPEN.

Παράλληλα, θυμίζουμε τον σάλο με τη Ναταλία Τσαλίκη: Το φευγιό από το σπίτι των γονιών της σε νεαρή ηλικία και η στήριξη του Γιάννη Μπέζου

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις απώλειες των συναδέλφων του, καθώς και την πανδημία του κορωνοϊού. Ο ίδιος αναφέρθηκε σε τρεις πολύ σπουδαίους ηθοποιούς, τον Κώστα Καζάκο, την Ειρήνη Παπά και τη Μάρθα Καραγιάννη, που έφυγαν από τη ζωή αφήνοντας ένα κενό στον καλλιτεχνικό κόσμο είπε: «Δυστυχώς, ο χρόνος είναι αδυσώπητος και άνθρωποι οι οποίοι άφησαν ένα ισχυρό ίχνος στη δουλειά µας δεν είναι πια κοντά µας.

Θα µου πει κάποιος ότι είναι αναµενόµενο, αλλά, όσο αναµενόµενο και να είναι, δεν παύει να είναι και οδυνηρό. Και µάλιστα πρόκειται για τον χαµό ανθρώπων οι οποίοι σφράγισαν µια εποχή µε το έργο τους και όχι µόνο, αλλά και µε τη γενικότερη δράση και παρουσία τους ο καθένας στον τοµέα του».

«Ο Κώστας Καζάκος άφησε το στίγµα του στο θέατρο πάρα πολύ έντονα, αλλά και στη διδασκαλία. Ηµασταν συνδιδάσκοντες σε µια σχολή και προσπαθούσαµε να «κάνουµε µάθηµα» στα νέα παιδιά που βγαίνουν στο θέατρο. Ηταν ένας άνθρωπος που πάλεψε πάρα πολύ, µε πάθος, για το θέατρο και την υποκριτική, όπως άλλωστε και η Ειρήνη Παπά, η οποία είχε µεγάλη δραστηριότητα κυρίως στο εξωτερικό και ειδικότερα στον κινηµατογράφο.

Και βεβαίως η καλή µου Μάρθα Καραγιάννη, την οποία γνώριζα και ήταν ένας λαµπρός άνθρωπος. ∆εν κυνηγούσε χίµαιρες, ήξερε τι της γινόταν και µαζί µε άλλους της γενιάς της στον χώρο της κωµωδίας σηµατοδοτεί ένα µόνιµο χαµόγελο, το οποίο σιγά σιγά εξαφανίζεται από τα χείλη µας. Θέλω να πιστεύω, επειδή ήταν άνθρωποι που αγαπούσαν τους νεότερους, ότι το χαµόγελο αυτό και το πάθος για την υποκριτική θα τα ξαναβρούµε», πρόσθεσε.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην καλοκαιρινή του περιοδεία αναφέροντας: «Επειδή έκανα µια περιοδεία µε τις "Θεσµοφοριάζουσες", είδα ότι υπάρχει διάθεση από τον κόσµο να συµµεριστεί τις προσπάθειές µας και αυτό µας πολλαπλασιάζει την ευθύνη, µετά το διάστηµα των απαγορεύσεων της πανδηµίας, να κάνουµε καλύτερα τη δουλειά µας», ανέφερε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share