Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κατακεραύνωσε το σύστημα η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τέρμα η σιωπή…»

Δε δίστασε να πει ευθέως όσα νιώθει

25 Σεπτεμβρίου 2022 09:38
Κατακεραύνωσε το σύστημα η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τέρμα η σιωπή…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο βαρύ ζήτημα των καταγγελιών για κακοποιήσεις τα τελευταία χρόνια, τοποθετήθηκε δημόσια η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη.

Η τοποθέτηση αυτή έχει ιδιαίτερη βαρύτητα λόγω της σχέσης που λέγεται ότι είχε στο παρελθόν με τον Κώστα Σπυρόπουλο. Την ίδια ώρα, δυστυχώς επιβεβαιώθηκε η τραγική είδηση για την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου!

Το μέγα ζήτημα ξεκίνησε πριν από μερικές μέρες με τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου και πολύ γρήγορα πέρασε από τον αθλητικό χώρο σε αυτόν της σόουμπιζ, δια στόματος Ζέτας Δούκα, η οποία κατήγγειλε τον Γιώργο Κιμούλη για λεκτική, σωματική και ψυχολογική βία. Από εκεί, άνοιξε ο ασκός του Αιόλου με τις αποκαλύψεις να διαδέχονται σε απίστευτους ρυθμούς η μία την άλλη.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος η κοινή καταγγελία εναντίον του Κώστα Σπυρόπουλου που υπέγραψαν αρχικά οι Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά και στη συνέχεια κι άλλες συνάδελφοί τους, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο σάλος που ξέσπασε επηρέασε, φυσικά και τη σύντροφο του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, Χριστίνα Πολίτη, η οποία πήρε θέση μέσω του δικηγόρου της, λίγο μετά και τη δική του, πρώτη, επίσημη τοποθέτηση -γιατί υπήρξε και δεύτερη! Στο θέμα αυτό, τοποθετήθηκε πριν από λίγο και η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η οποία έκανε μια δήλωση αποκλειστικά στο primetime.gr.

Σε αυτή τη δήλωση της κυρίας Παπανδρέου διαβάζουμε τα εξής: «Ως γυναίκα θα ήθελα να παροτρύνω τις γυναίκες που τους συνέβη κάτι τέτοιο να ορθώσουν το ανάστημά τους και να καταγγείλουν τους θύτες τους. Τις νιώθω, τις κατανοώ και συμπαραστέκομαι. Όχι άλλη σιωπή.»

Σημειώνουμε, δε, ιδιαίτερα τη σημασία της καθώς, χωρίς να αναφέρεται ξεχωριστά στην περίπτωση του Κώστα Σπυρόπουλου, η δήλωση αυτή δεν μπορεί να νοηθεί ανεξάρτητα από αυτή, καθώς, χωρίς αμφιβολία, η κυρία Παπανδρέου επέλεξε η ίδια να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Για την ιστορία να θυμήσουμε ότι μετά τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, τον Ιούνιο του 1996 και της Αλίκης Βουγιουκλάκη, με την οποία είχε σχέση ο Κώστας Σπυρόπουλος, έναν μήνα αργότερα, εκείνος και η χήρα του εμβληματικού προέδρου του ΠΑΣΟΚ, λέγεται ότι έγιναν ζευγάρι.

Και αναφέρουμε τη λέξη "λέγεται" καθώς παρά τις φωτογραφίες που παπαράτσι είχαν καταφέρει να "κλέψουν" και την παραδοχή της συζύγου του Κώστα Καρρά ότι τους είχαν φιλοξενήσει ως ζευγάρι στο σπίτι τους στην Κινέτα, κανείς από τους δύο δεν είχε παραδεχτεί τη σχέση δημόσια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share